EL PARTIT AT. BALEARS-OLIMPIC VA INAUGURAR LA REFORMA DE SON MALFERIT

1 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
Inaguración Son Malferit

El públic del primer partit de lliga de l’Atl Balears com a local va inaugurar el camp reformat de Son Malferit. Nou terreny de joc i noves tribunes per al camp propietat de la FFIB.

La FFIB ja té inaugurat el seu remodelat estadi a Son Malferit. La Federació se va encarregar de posar herba sintètica nova i el club l’Atlètic Balears, que utilitzarà el camp mentre l’Estadi Balear estigui tancat, se va fer càrrec de la reforma de les tribunes i dels vestidors.

Mentrestant, al costat del camp, continuen les obres de l’edifici seu de la Federació, que se transformarà en una “Casa del Futbol Balear” moderna, on s’ubicaran les oficines, els comitès i la Fundació.
S’espera poder inaugurar la nova Federació el mes de març de 2015. Provisionalment, les oficines s’han traslladat a l’edifici de la Mutualitat de Futbolistes (carrer Sócrates, 1) a 100 metres de Son Malferit.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com