Visite del club Esportiu Constáncia a las instal•lacions esportivas del del club Deportivo Llosetense

7 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Autoritats

El batle de Lloseta Bernat Coll Ramón i diferents autoritats i personalitats del club Deportivo Llosetense reben a la delegació del club Esportiu Constáncia a les seves instal·lacions esportivas

 

El batle de Lloseta, Bernat Coll Ramón i el president del Club Deportivo Llosetense Pedro Ignacio Prieto varen rebre minuts abans del començament del partit de lliga corresponent a la tercera jornada de la tercera divisió, a la delegació del Club Esportiu Constància. Aquest petit encontre va ésser marcat per la cordialitat i el bon humor deixant així patent les bones relacions institucionals que la nova directiva de la Junta Gestora, presidida per Andreu Gili i representada en aquell moment també pel Vicepresident de l’entitat Joan Perelló, volen mantenir amb els diferents clubs i entitats esportives de l’illa.

 

Durant la visita al camp del CD. Llosentense se varen poder intercanviar impressions, desitjos i bons auguris per a tots dos equips en aquesta competició a més de felicitar personalment al Batle del municipi de Lloseta per les festes que s’estan duent a terme aquests dies.

 

Tant la directiva del Club Esportiu Constància com les autoritats de Lloseta i del Club Deportivo Llosetense varen centrar després la seva atenció en el desenvolupament del partit i varen emplaçar-se per a la pròxima cita entre els dos equips que tindrà lloc al Nou Camp d’Inca a la segona volta del campionat de tercera divisió.

 

fotos de Andreu Gili Vizcaíno, president de la Junta Gestora del Club Esportiu Constància amb el Batle de Lloseta, Bernat Coll Ramón i amb el president del CD Llosetense Pedro Ignacio Prieto. També s’adjunten fotos del Vicepresident de l’entitat d’Inca Joan Perelló, escoltant a personalitats distingides del CD Llosetense.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com