FÍSICS CIUTADELLA A MALLORCA

9 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
KARATE

Els membres del FÍSICS CIUTADELLA Jesús Triay (Shutín) Víctor Lapuente, Francesc Sanz, Laia Taltavull, Rafel González, Judith Álvarez i Julen Triay participen aquest pròxim cap de setmana en un seminari obert que ha organitzat la Federació Balear de Karate i en el que hi ha convocat als seleccionats d’antany per participar als Campionats d’Espanya. A part d’aquests competidors del club ciutadellenc- el més representat una vegada més de les Illes Balears- hi assistiran també Cristina Pons, Manel Bosch, Toni Ribot, Víctor García i Mariona Taltavull, tots ells membres també del FÍSICS i que no estan convocats però també formaran part de l’expedició ja que compten amb el nivell necessari per participar-hi.

Ressenyar que el gimnàs que dirigeix Jesús Triay ‘Shuto’ que és l’únic club de Menorca que acudeix a la fita, quedant clar novament que és un referent a nivell balear. Aquest seminari va dirigit als esportistes amb opcions a acudir als propers Nacionals representant els colors de les Illes Balears.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com