Sopar Constància amb autoritats d’Inca

12 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Videos
.

Com ja és tradicional, el Club Esportiu Constància va celebrar el passat dijous 11 de setembre, el seu sopar tradicional amb el cos tècnic de l’equip, jugadors, junta gestora i simpatitzants en les instal·lacions del restaurant “Es Lladoner” d’Inca.

Aquest punt de trobada tradicional de tots els aficionats i seguidors del Club Esportiu Constància, va transformar-se durant aquesta celebració en tota una demostració de unió i germanor entre totes les persones que fan feina per l’entitat esportiva d’Inca.

 

La reunió va contar amb la presència de destacades personalitats del món del futbol d’Inca i també va destacar la assistència del Batle d’Inca, Rafael Torres que va dedicar unes paraules de suport a tota la feina desenvolupada tant per la junta gestora, com per el cos tècnic i jugadors i també cap a tota l’afició mostrant la seva confiança en que l’equip arribarà a pujar a segona divisió B durant aquesta temporada.

 

El president de la junta gestora, Andreu Gili durant el seu torn de paraula, també va voler donar un reconeixement a tot l’esforç fet fins ara i va deixar patent la seva confiança en un futur promissori per a la institució esportiva.

 

Durant la celebració del sopar també se va tenir l’oportunitat de felicitar a un dels jugadors de la plantilla del Club Esportiu Constància per motiu del seu divuitè aniversari i la seva majoria d’edat. Aquest va ésser el jove “Benji” que va declarar que se sentia molt feliç d’arribar a aquesta fita dins l’equip d’Inca.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com