CINC NOUS CINTURONS NEGRES AL DOJO MURATORE

16 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El Dojo Muratore recentment a sumat cinc nous Cinturons Negres de Judo, concretament va ser a finals del més de Juliol quan es varen examinar i passar totes les proves exigides per a Cinturó Negre 1º DAN : en Matvey Moseykov, Marc Pinya i Cati Sureda ; i també per a CN 3º DAN en Toni Sureda i Magi Sureda qui va aconseguir realitzar el millor examen de 3rs Dans .
Cal destacar que aquests judoques duen molts anys practicant Judo al Dojo i superant-se dia a dia: mentalment, físicament i tècnicament ,i aquest cinturó que han aconseguit es el símbol d´aquesta superació personal que continuarà sempre .
Aquests judoques volen aprofitar l´ocassió en primer lloc per donar les gràcies a tots els professors i companys de classe que tant els han ajudat a complir aquest somni i en especial a: Joan Perelló, Miquel Angel Obrador, Miquel Vanrell i Llorenç Gayà. I en segon lloc desitjar molta sort a Konstantin Deingruberg i Leandro Vera que s´examinaràn el proper més de Novembre .
Enhorabona a tots i a continuar superant-se !!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com