L’ESPECTACLE DE LA BOXA I EL KICKBOXING, AQUEST DISSABTE CAPVESPRE AL FÍSICS CIUTADELLA

19 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes

Aquest dissabte (17:30h) es realitzarà en el gym FÍSICS CIUTADELLA un espectacular espàrring obert al públic de kickboxing i boxa, un espectacle en el que tots hi estau convidats a assistir i en el que es podran veure els progressos dels púgils del club ciutadellenc, de la mà del tècnic José Rodríguez Calero, qui junt amb Rubén Molina i Benedicto de Souza seran els caps visibles al Físics demà. Tres de les persones més ben preparades de les Illes Balears.
Molina és entrenador nacional de kick boxing, entrenador de condicionament físic per a esports de contacte i àrbitre regional per la WKL (World Kick boxcing League). També és monitor de boxa per la Federació Balear de Boxa. Per la seva banda, el ciutadellenc ‘Calero’, a més de ser monitor nacional de Krav Magà, posseeix la graduació de cinturó negre 1er Dan enTaekwondo, Kickboxing i Krav Magà (Federació Espanyola de Lluita). I és monitor de kickboxing i Entrenador de condicionament físic per a esports de contacte per la WKL; a més de monitor de boxa per la Federació Balear de boxa.
I a darrera hora el FÍSICS CIUTADELLA ha pogut confirmar que també assistirà Benedicto de Souza, delegat de la World Kickboxing League de Balears, que regenta el gimnàs Dynamis de Maó.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com