22 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

CE FERRERIES: Aaron, Joaquim, Alles (Marcel 67 ‘), Barber, Coll (Bosch 64′), Benejam, Pau (Josep 56 ‘), Ruz (Jesús 75′), Mercadal (Capo, 52 ‘), Sintes i Vidal .

CCE SANT LLUIS: Cristian, Alex (Bruno 56 ‘), Quimi (Ayman 76′), Isma, Víctor, Txemi, Josep, Santi (Morente 64 ‘), Toni Vinent, Guiem i Oscar (Raúl 57′).

GOLS: 0-1 Min. 16 Guiem, 0-2 Min. 85 Guiem

ÀRBITRE: Javier Moreno García
Estrenar la competició de Copa Juvenil amb una victòria fora de casa no és tasca fàcil al futbol actual. Dos gols de Guiem van donar els primers tres punts a l’equip de Pedro Palliser i el converteixen en líder després de la disputa de la primera jornada de Copa del grup A.

EL CE Ferreries, rival dissabte dels lluisers, va demostrar ser un bon grup, encara que la seva joventut li va passar factura en diferents instants del partit. Errors en defensa i en la sortida de pilota feia que les ocasions caiguessin del costat lluisers encara que la falta de punteria va evitar un resultat més ampli per als blaus.

DSC00091Els visitants es van mostrar en tot moment sòlids en defensa cosa que va fer que el partit estigués controlat en moltes fases encara que la curta renda en el marcador que portaven els de Palliser no puc evitar l’angoixa pel resultat fins que Guiem de penal posés definitivament terra de per mitjà.

El matx es va iniciar amb un CCE molt intens i un rival molt dubitatiu. No havien transcorregut tres minuts quan en un llançament de falta botat per Guiem impactés al pal de la porteria defensada per Aaron. Era el primer avís seriós dels de Palliser que mostraven decidits en emportar-se els tres punts de Sant Bartomeu. Els locals per la seva banda no aconseguien traslladar a vegades les seves bones intencions de joc, el poc mordent en tasques ofensives dels locals els allunyava de qualsevol possibilitat tret que es produís un canvi dràstic.

DSC00088

Els blaus per la seva banda si rondaven mes lameta local, un xut de Santi poder avançar als seus. Arribat el minut 16 el partit va començar a decantar de costat visitant. Excel · lent contra portada per Toni Vinent que va cedir un excel · lent pilota a l’espai per a l’arribada de Guiem, el va rematar finament el davanter lluisers al fons de la xarxa per posar el momentani 0-1 al marcador. La llauna estava oberta però el partit no estava decidit, tocava seguir fent la mateixa feina.

Ho van entendre així, els pupils de Palliser que des d’aquest moment i fins al final de la primera part rondaven en cada acció l’àrea d’Aaron però sense aconseguir batre i nou.

El pas per la caseta va tornar al verd a un CCE igual d’intens i concentrat. La solidaritat defensiva conjuntament amb l’ordre en el centre del camp donava moltes facilitats a l’hora d’atacar als nostres que veien com la seva presència a àrea contrària era constant. A partir del minut 70 el partit va passar a ser un perill per als interessos blaus que no aconseguien sentenciar al seu rival que a poc a poc anava creient en l’empat. Però de nou en una situació similar a la del gol visitant, Guiem va tornar a plantar-se sol davant Aaron derrocant aquest últim cometent penal. El davanter lluiser va aconseguir enganyar al porter i tancar el partit amb el segon gol per al seu equip i al seu compte particular.

Bon inici per als interessos blaus que amb aquest resultat comencen de la millor manera una competició tan curta i exigent com la Copa.