29 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Preferente

ATLETIC CIUTADELLA: Fullana, Mateu, Josep, Escó, Iván, Miguel, David (Febrer 89 ‘), Yeray, Tudurí (Edgar 65′), Villalonga i Alzina (Bosch 70 ‘).

CCE SANT LLUIS: Santi, Álvaro (Pacheco 87 ‘), Miguel Pablo, Raúl (Carlos 86′), Sola (Pepe 66 ‘), Manu, Migue, Loren, Xus (Alberto 66′), Isaïes i Isael.

GOLS: 1-0 Min. 38 Villalonga

ÀRBITRE: Javier Moreno García, auxiliat a les bandes per Moll i Moll.
Un solitari gol de Villalonga en el tram final del primer temps bast a l’Atlètic Ciutadella per aconseguir la seva segona victòria i frenar en sec al CCE Sant Lluís que arribava al Municipal de Sant Antoni com a flamant líder del grup B, posició que compartirà a partir d’ara amb el seu rival de dissabte però els lluisers amb un partit més disputat.

Els de Moyano, van realitzar una primera part en què el seu rival els va vèncer en gairebé totes les situacions de joc. Els blaus que no es van sentir còmodes en els primers 45 minuts no van rendir al nivell esperat encara que en cap moment van defallir en l’intent de trobar el seu joc. De nou, es va tornar a veure un equip ordenat, treballador i solidari en tasques defensives que fa que qualsevol rival hagi de lligar-se els mascles per arribar fins a la meta de Santi.

Un Santi, que es va convertir en protagonista en el minut 21 de partit, en aturar un penal al local Tudurí en el que podia haver estat el primer avantatge per als de Rafa Torres. L’acció debilità uns minuts els locals encara que al poc temps va tornar a veure l’Atlètic dels primers minuts.

Quan el partit enfilava el temps de descans, va aparèixer Villalonga per als locals. Córner botat pel jugador local i la pilota sense tocar a ningú es va introduir directament en la meta lluisera. Era l’1-0 que a la fi seria definitiu.

Després de la represa, cosa canvi a les files blaves, la intensitat era màxima, el desvergonyiment anava en augment i el CCE va anar a buscar la victòria des del primer minut del segon acte fins al final.
Els de Torres començaven a patir per conservar la lleugera avantatge, però la falta de punteria dels de Moyano els impedia aconseguir la igualada. A poc a poc el color del partit anava canviant a favor de CCE però el rellotge avançava molt ràpid. Tan ràpid que en un obrir i tancar d’ulls es va assolir el minut 90 on es va produir la jugada polèmica del partit on els de Moyano van reclamar un clar penal sobre Manu ja amb el temps pràcticament complert i que podia haver canviat el signe del matx.

Coses del futbol no va ser entès així pel col · legiat que va decretar el final dels 90 minuts amb l’avantatge final del tant de Villalonga per als locals. 1-0 i jornada de descans per al CCE en la següent setmana, el Norteño CF seu pròxim rival el dissabte, 11 d’octubre.