30 septiembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

01 cadets b

Mini masculí A

B. Inca, 61 – B. Manacor, 69

Segon partit de pretemporada per als minis. Molt disputat i amb molt de ritme. Els manacorins va arribar a anar-se’n de devers 20 punts, però al darrer període els inquers van escurçar distàncies. Tanmateix, sense arribar a capgirar el marcador. Destacar la intensitat, el sacrifici i la bona actitud dels minis.

Infantil femení

Les infantils es desplaçaren fins a Capdepera on van disputar un encontre amistós molt igualat, amb errades ofensives per part dels dos equips i predominància de les defenses. A la segona meitat les manacorines van començar molt entonades, però de mica en mica la falta de fons fisic i les errades defensives i ofensives permeteren que l equip local assolís una avantatge de quasi 20 punts que el B. Manacor no va poder remuntar.

Infantil masculí A

B. Inca, 20 – B. Manacor, 71

Bon partit de preparació dels infantils a la pista inquera. Gran defensa, intensa, i atacs ràpids i efectius que permeten als manacorins tancar el marcador.

Cadet masculí B

B. Manacor, 77 – B. Llucmajor, 42

Joc molt dinàmic i ràpid, amb nombrosos contraatacs, penetrant des de l’exterior amb facilitat i  imposant un ritme de joc des de l’inici del partit que els de Llucmajor no varen poder aguantar.  Un marcador favorable de 42 a 29 als 20 minuts de joc deixava ben encaminat el partit. Tot i que el cansament es deixà notar durant la segona part, la diferència entre els dos equips no va fer més que anar augmentant, arribant a aquest contundent 77 a 42.

Júnior femení

B. Manacor Totalfit , 48 – B. Campos, 34

Les júniors van estrenar categoria amb una victòria molt treballada contra les campaneres. La primera meitat va ser més igualada, amb lleugers avantatges del B. Manacor però que no arribaven a fructificar. La segona meitat, en canvi, l’equip va guanyar en concentració i va moure la pilota amb encert, la qual cosa li va permetre assolir un còmode avantatge a la fi del matx.

Senior femení

Joan capó, 61 – B. Manacor, 52

Partit molt igualat contra les felanitxeres que es va decidir als 2 darrers minuts. A seguir llluitant per acabar d’agafar la forma per començar les lliga en les millors condicions!