ÈXIT DEL FÍSICS CIUTADELLA AL ARNOLD CLASSIC EUROPE DE MADRID I AMB EL PROPI SCHWARZENEGGER PRESENT

1 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes
.

.

No els podien sortir millor les coses als tres púgils del FÍSICS CIUTADELLA que el passat cap de setmana van assistir a un campionat de Madrid en el prestigiós Arnold Classic Europe, del conegut actor Arnold Schwarzenegger, que va ser testimoni directe del domini dels ciutadellencs José (competidor i tècnic), Marc i Toni. Finalment, els tres púgils van aconseguir guanyar els seus compromisos, deixant palesa la seva millora.
Primer de tot va ser José Rodríguez qui vaig guanyar clarament els tres assalts entrant amb ‘low kicks’ i moltes mans. La baralla de Toni va ser més igualada però al final es va endur el combat gràcies a que va entrar molt ‘low kick’ amb la cama dreta. I en Marc va ser molt superior també, dominant des de l’inici amb combinacions de croats i ganxos al cos. De fet en el tercer assalt, la cantonada del seu rival, com a conseqüència del càstig que estava rebent el seu lluitador, va tirar la tovallola, guanyant el ciutadellenc per KO tècnic.
La valoració del tècnic del FÍSICS és que «malgrat els inconvenients que tenim a Menorca, sens dubte, el treball que s’està fent al nostre gimnàs és molt bo, ja que no són solament paraules, sinó que els resultats ens recolzen. La meva frase «treballar en silenci perquè els triomfs facin soroll», deia molt content Rodríguez Calero.
Per la seva banda, els companys de Kick Boxing Mercadal-Ferreries van obtenir un nul de Jonay Cabrera i una victòria de Juan Segura, amb el que al final, un gran èxit dels esports de contacte de la illa.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com