Club Voleibol Manacor

7 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Volley
voley manacor

Voley Manacor

PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTÒRIA DE L’EQUIP DE 1ª BALEAR FEMENINA

CV. Manacor- CV Son Ferrer : 3-0 (25-12, 25-10, 25-17).
Començament de la Lliga i fàcil victòria del nostre equip davant el Son Ferrer, un equip que …s’ha renovat bastant en relació a l’any pasat.
Aquest diumenge el nostre equip se desplaça a Eivissa per jugar amb el CV. Cor Pitius , seguramente no ho tendrà tan fàcil com en el primer partit per obtenir la victòria. Els desitjam molta sort.

PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

El nostre equip de 1ª Divisió Nacional Masculina va jugar el dissabte passat un amistós dins la pista del CV. Ca’n Ventura Palma.
L’equip palmesà, seguramente un dels equips mes forts de la categoria, va sortir molt motivat, i se va imposar clarament al nostre equip, que no va tenir el seu dia, per un clar 3-0.
Els 2 equips varen jugar un quart set que va esser guanyat pel nostre equip.

COMENCEN LES LLIGUES A LES CATEGORIES JUVENIL I 1ª BALEAR MASCULINA

Aquest dissabte ja es posen en marxa els partits a la resta de categories de federats.
L’equip de 1ª Balear Masculina debuta a Son Ferrer. Aquest partit se juga el dissabte a les 20’00 hores i esperem que els nostres jugadors tornin amb una victòria.
Aquest any el nostre Club ha aconseguit fer un equip Juvenil Masculí, amb la majoría de jugadors nous i que debutarán el dissabte a Manacor amb el CV. Sant Joan de segona Balear, un altre equip nou.
L’equip Juvenil Femení de Porto Cristo debuta aquest divendres dins la pista del Sagrat Cor de Palma i el Juvenil de Manacor juga a Manacor amb el CV. Sant Josep de Palma.
Els horaris dels partits dels nostres equips que juguen dins Manacor son els següents :
Juvenil Femení : CV. Manacor – Sant Josep, dissabte a les 11’00 hores.
2ª Balear Masculina : CV. Manacor Juvenil-CV. Sant Joan, dissabte a les 16’00 hores.

 

 

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente:Facebook

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com