15 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

001

El Bicicletes Caldentey, líders en la primera jornada

Infantil femení

B. Manacor Omm – Antonella, 30 – Sant Josep, 73

Partit irregular de les manacorines, que no van poder fer front al joc més intens i perseverant del Sant Josep. Tot i això, hi va haver detalls que permeten pensar en una evolució positiva del joc del B. Manacor en els propers partits, amb un major rodatge i més concentració. Endavant i a entrenar a tope.

Infantil masculí B

B. Manacor, 40 РB. Pollen̤a, 57

Primer partit de la temporada, començat amb moltes ganes i també amb nerviosisme, un fet normal ja que alguns jugadors del B. Manacor disputaven el primer partit de la seva carrera esportiva. Els manacorins començaren amb molta intensitat defensiva i ràpids contraatacs, avançant-se al marcador. Però a mesura que transcorrien els minuts la intensitat defensiva baixà i els contraatacs no van tenir continuitat. A més van perdre moltes pilotes, la qual cosa va ser aprofitada pel Pollença, que va aconseguir avançar-se al marcador durant el tercer quart, sense recuperació per part dels manacorins. El més important va ser la bona actitud dels jugadors. Ànims i a seguir entrenant per millorar i que els bons resultats arribin aviat!!

Cadet masculí B

Sant Josep B, 76 – Bàsquet Manacor, 55

Després d’un primer quart que feia entreveure un partit igualat, amb un parcial de 17-12, els jugadors del Sant Josep disputaren el segon quart amb un gran encert, tant de tir exterior com en les penetracions, aconseguint un parcial de 31-12. Tot i així, el B. Manacor continuà lluitant durant tota la segona meitat. I si bé no aconseguiren reduir molt l’avantatge del Sant Josep, sí que van guanyar el parcial corresponent als darrers 20 minuts, lluitant fins el darrer segon del partit! Aquest fet serà un aspecte positiu a tenir en compte en properes jornades.

Infantil Masculí Especial

B. Bunyola, 12 – B. Manacor Bicicletes Caldentey, 62

Partit molt intens per part dels jugadors manacorines que no varen donar opció als rivals en cap moment. Des del primer instant de joc l’agressivitat, força i velocitat van marcar el ritme del partit. En atac va destacar el joc col·lectiu, trobant bones opcions de tir tant des de l’1 contra 1 com des de bones assistències. En defensa cal destacar la concentració i la creativitat que van provocar moltes recuperacions. Podem destacar, en general, la feina de tot l’equip i des d’aquí donar-los l’enhorabona i força per als propers partits.

Senior femení Bufete Perelló

B. Manacor Bufete Perello, 44 – B. Calvià, 47

Partit molt igualat que es va decidir als darrers minuts. Un quart per cada equip a la primera meitat, arribant amb un petit avantatge al marcador per al B. Manacor (28-22). A la segona part, l’àrbitre va permetre una gran duresa en el joc per part de les jugadores del Calvià, la qual cosa provocà la pèrdua de concentració i nervis de les manacorines. Això, sumat a la manca d’encert, provocà la derrota del conjunt local.