EL FÍSICS CIUTADELLA, ENTRE ELS MILLORS KARATEQUES D’ESPANYA AL ‘TORNEO CIUDAD DE LOGROÑO’

17 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
KARATE

KARATE

Demà dissabte tots els karateques del Físics Ciutadella tenen una cita important en el Poliesportiu Municipal Las Gaunas amb la disputa del Torneo Internacional Ciudad de Logroño, amb competicions de caràcter individual des de la categoria aleví fins a la sènior, tant en masculí com en femení. Es tracta d’un dels campionats més importants d’Espanya ja que hi ha 720 competidors inscrits (600 d’ells són de fora de La Rioja), 55 àrbitres internacionals i nacionals i 51 clubs participants. Els competidors nacionals provenen de Canàries, Balears, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Navarra, Aragó, Galícia, Cantàbria, Extremadura, Madrid i País Basc. Hi ha també participants d’Andorra i Portugal.
I entre ells, els competidors del Físics Ciutadella: Judith Álvarez, Julen Triay i Rafel González (10-11 anys); Víctor Marquès i Laia Taltavull (12-13 anys); Francesc Sanz, Toni Ribot, Manel Bosch i Cristina Pons (14-15 anys) i finalment Víctor Lapuente en Júnior (16-17 anys). En aquesta ocasió Jesús Triay ‘Shutín’ no participarà i farà les funcions de Coach ja que el responsable del club ‘Shuto’ Triay viatja com a àrbitre. Ressenyar la lesió sufrida per Víctor Marquès, qui després d’una sessió d’entrenament de karate i posterior de preparació física es va rompre el cúbito i ràdio del braç esquerra.

KARATE

KARATE

«Les espectatives per aquest campionat són altes, esperant aconsseguir alguna medalla, molt a pesar de l’elevat nivell que els nostres esportistes trobaran a Logroño», deien ahir del club, recordant que aquest campionat servirà per afrontar les properes fites de Campionat de Balears i Campionat d’Espanya.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com