BÀSQUET MANACOR

21 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

junior masculí

Victòria dels infantils masculí preferent i especial, que continuen líders

 

Infantil masculí preferent

Ciutat d’Inca, 40 – B. Manacor, 57

Primera victòria de la temporada en un partit lluitat fins al final i en el qual els manacorins agafaren avantatge ràpidament. Tanmateix l’Inca no no es desanimà i presentà batallà durant els 40 minuts. Tot i això, el B. Manacor aconseguí mantenir la intensitat durant tot l’encontre, gràcies a una bona defensa i un joc d’equip millor que en la jornada anterior.

 

Infantil Masculí Especial

B. Manacor Bicicletes Caldentey, 86 – B. Inca, 35

Partit amb transicions ofensives molt ràpides i defensa molt forta sobre el rival. El ritme dels manacorins ha estat molt alt en tot el partit. Però la clau de la gran diferència ha estat en el joc col·lectiu, gràcies a passades ràpides i encertades que han deixat bones sensacions per als propers partits. Enhorabona i a seguir lluitant!

 

Cadet masculí B

Bàsquet Manacor, 81 – Porreres Joan Capó, 32

Una defensa pressionant i un joc ràpid, amb molts de contraatacs, foren les eines amb les quals el Bàsquet Manacor aconseguí la victòria des de l’inici del partit, ampliant l’avantatge al marcados en cada període, amb parcials de 22/11, 14/5, 22/8 i  23/8. Enhorabona i endavant.

 

Mini masculí A

Bàsquet Manacor, 48 – B. Artà, 63

Partit irregular dels manacorins, en el qual va faltar molta d’intensitat i concentració defensiva, la qual cosa va provocar atacs lents, sense decisió, i defenses fluixes donant facilitat a l’equip contrari. Cal estar més concentrat dins la pista i amb més motivació tant col·lectiva com individual. Tot i això, l’equip ens cert moments demostrà una altra cara, cosa que ens fa pensar en una evolució positiva del d’aquest equip.

 

Júnior Masculí

B. Manacor, 55 – Joan Capó, 55

Partit molt emocionat i igualat en el marcador. Els macorins, tot i perdre, demostraren una millora en els sistemes ofensius.

 

Senior femení

B. Manacor Bufete Perello, 51 – CIDE, 56

El poc encert en el tir del B. Manacor va impedir la victòria davant el CIDE. Les manacorines es van deixar la pell en la defensa. Tot i això, cada vegada que estaven a punt de capgirar el marcador la manca de punteria ho va impedir.

Molts d’anims a la nostra jugadora Marga Servera que desafortunadament es va dislocar el colze. Desitjam que es recuperi ràpidament. Ànims Marga!!

 

Altres resultats

Júnior femení

B. Manacor Totalfit, 59 – B. Artà, 61

2a autonòmica Sènior Masculí

Bàsquet Manacor, 86 – Son Servera, 52

Cadet masculí A

B. M Assessoria Manacor, 78 – B. Pla, 81

Infantil Femení

Bàsquet Pla, 37 – B. Manacor Omm Antonella, 36

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com