CV Manacor – Bar Son Angelats Sóller (16:00 h)
CV Son Ferrer – CVS Sénior m. B (18:00 h)

JORDI RAMON DEBUTA A LA SUPERLLIGA 2 EN UNA NOVA PASSA EN LA SEVA FORMACIO

El jugador cadet del Club Volei Sóller, Jordi Ramon, que esta amb la selecció permanent espanyola a Palència, va

Jordi Ramon

Jordi Ramon

debutar aquest cap de setmana a la Superlliga 2, contribuint en la victoria del seu equip davant el F.C. Barcelona per 3-1, aportant 7 punts pel seu equip en els quatre sets que va disputar. Va sortir des de la banqueta en el primer i d’inici en els altres tres. Esperant que seguesqui fent feina amb humiltat per poder créixer com a jugador i persona.

JUVENIL FEMENI B : EL VOLER GUANYAR NO BASTA
CV SÓLLER B 2–3 VOLEI CIUTAT CIDE C (25-19/14-25/26-24/20-25/9-15)
Pel CV Sóller jugaren: Maria Bisbal, Claudia, Aleja, Marta, Maria Amorós, Laura, Sílvia Peña, Lluïsa, Sílvia Sánchez, Inés, Mariam i Clara.Partit amb molts alts i baixos el realitzat el passat dissabte per les jugadores del Juvenil Femení B davant un Volei Ciutat Cide C que es va aprofitar de les poques ganes de jugar de les locals per emportar-se la victòria. Si al final del partit de la primera jornada la sensació va ser de que s’estava en el bon camí, aquest dissabte tal cosa no es va veure reflectida al mig de la pista.Després de guanyar el primer set per un tanteig de 25 a 19 que feia preveure un partit fàcil per a les nostres, tot i la lentitud del joc; el segon set va ser tot el contrari i va ser el Cide que, encara amb més facilitat, es va emportar el set per 14 a 25. Al tercer set, i després d’anar amunt i avall en el marcador ambdós equips, el Cide va arribar a la recta final del mateix amb una avantatge de 3 o 4 punts que les nostres, després d’un temps mort demanat a les entrenadores per les pròpies jugadores en pista; va fer que es reaccionés i es capgirés el marcador, acabant el set amb un 26 a 24 per a les solleriques. Aquesta reacció va seguir present fins al punt 20 del quart set, on s’anava guanyant per 20 a 15, però a partir d’aquí les nostres nines varen desaparèixer de la pista, i la jugadora al servei del Cide va fer 10 punts consecutius. 20 a 25 per elles i s’hagué de jugar el tie break.
Després de la tònica que havia dominat tot el partit, el tie break fou un calc d’aquesta tònica: poques ganes de defensar, poques ganes de rebre, poques ganes de donar bons frees…i una petita reacció quan el marcador reflectia un 3 a 10 per a les del Cide, que no va servir per remuntar el set. 9 a 15 per a les palmesanes, i marcador final de 2 sets a 3. Segona derrota consecutiva a la lliga regular.

Tal com diu el títol que encapçala aquest resum del partit, el voler guanyar no basta, s’ha de transformar en fets enmig de la pista i deixar el cent per cent a cada pilota.

El proper dissabte 25 les Juvenils B es desplacen fins a Artà, on a les 18:00h jugaran per aconseguir la primera victòria de la temporada.

CVS JUVENIL F. A : DERROTA DEL CVS BAR NINI SOLLER DAVANT UN CIDE MOLT POTENT
CIDE 3-0 CVS BAR BINI SOLLER (25-14/25-22/25-17)Pel CVS Bar Bini Sóller jugaren: Antonia, Adela, Maria M., Maite, Aina, Neus, Rosa, Laura, Miquela, Jenny i les cadets Aina i Marga.Bones sensacions tot i la derrota sofrida aquesta semana contra el que, segurament, serà el millor equip de la categoria.
El primer set fou dominat clarament per les locals on les solleriques entraren molt desconcentrades i desorientades al partit i res pogueren fer front l’encert rival. En el segon les coses canviaren i les nostres entraren mes concentrades, tenguent clar el que tenien que fer per poder donar un ensurt al rival. Així i tot, no es va poder aconseguir i s’emportaren el set les local per 25-22. El tercer fou ben igual que el segon, on les solleriques anaven igualades en el marcador inclus en alguns moments anaven per davant, pero el final de set els hi va pesar hi no saberen mantenir la concentració per acabar guanyant el parcial.

Proper partit de les nostres a Son Angelats, el proper divendres 24 a les 20:00 h. contra el CV Bunyola. Molta sort!!