CCE Sant Lluis; Resum futbolístic del cap de setmana i resultats

27 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
Resum futbolístic del cap de setmana

Arriba de nou l’esperat cap de setmana per a tots els equips del CCE Sant Lluís, un cap de setmana que com és habitual porta alegries i tristeses en funció dels resultats obtinguts. A causa de la gran quantitat d’equips que competeixen en la secció de futbol, les trobades es reparteixen entre el dissabte i el diumenge amb diferent sort per a ells.

El quadre Infantil de Krankel segueix intractable en aquesta Copa 2a Regional que arriba a l’equador del seu calendari. La victòria per la mínima per 1-0 davant el CE Alaior, tant de Javier Hernádez li permet seguir al capdamunt de la taula classificatòria amb la permanent vigilància del CE Ferreries B que es troba a dos punts dels lluisers. La trobada que els enfronta a tots dos el pròxim 15 de novembre pot ser definitiu per a la sort d’un dels dos conjunts que hauran de primer resoldre el partit anterior, els lluisers visiten el 8 de novembre al Penya Ciutadella Esportiva B a Son Marçal, tenint en compte que aquest cap de setmana no hi ha competició per a cap equip Infantil.

Qui va perdre la seva imbatibilitat en aquesta jornada va ser l’Aleví A de Kike Berlinghieri en caure a casa davant el CD Menorca A per 1-5 en el partit estrella de la jornada. La derrota el manté en la segona posició només superat pel seu rival d’aquest diumenge, que l’avantatja en tres punts. La trobada va ser obert durant el primer temps, veient-dos equips entregats i amb molta claredat d’idees en el seu joc. El matx es va trencar en el tercer quart, quan els visitants amb quatre gols en el segon temps van aconseguir desfer l’empat anotat per Xavier Gornés que neutralitzava l’inicial del visitant Cuevas als tres minuts. Queda molta competició i el grup Aleví A és un grup fort que sap sobreposar-se a les adversitats amb treball i unió.

Qui segueix recollint victòries consecutives són els seus companys de segon any del Aleví B, que reforçats en aquesta jornada per jugadors del Aleví C van treure el partit davant el UE Sami amb s’uneixin nota molt alta. El debut de Miquel Orfila, Pau Gomila i Adria Ferragut amb els seus “germans grans” va ser de nota, anotant els dos últims dos gols cadascun per contribuir a l’àmplia victòria dels nois d’Albert. Dos gols més d’Angel i un de Gabi van ser el cop de gràcia a un rival que no li va perdre la cara al partit fins al minut 36 quan el CCE cobrament un ampli avantatge que va ser ja definitiva.

Pel que fa al Aleví C de Ceci, partit per oblidar que ha de servir al grup per aprendre dels errors però tampoc oblidar de la part positiva del seu treball. La contundent derrota per 12-2 davant el Atletico Villacarlos B va ser massa càstig per a un equip que no va fer tan mal partit com per a caure derrotat d’aquesta manera. Diu el refrany futbolístic que “més val perdre un partit per onze gols de diferència que onze partits per un gol de diferència” aquest ha de ser el missatge positiu amb el qual s’han de quedar els nois abans d’afrontar una setmana que ha de servir per corregir els errors del matx.

Ja en categoria Benjamí vivim una de freda i una de calenta. La primera derrota de l’Benjamí A de Lluís Muñoz va ser una derrota que igual que la dels seus companys del Aleví A va venir davant el mateix rival, en el mateix camp i en les mateixes condicions. Els dos conjunts van demostrar ser equips amb nivell alt d’adaptació a la categoria i amb jugadors disposats a suar la samarreta pels seus companys. El gol inicial de Marcos Moreno va ser un bon inici per als locals que van veure com el seu rival els remuntava el partit durant el segon quart pusiendo cop de gràcia definitiu en el minut 40 amb el 1-4 obra de Mohamed que donava la victòria als blaugranes.

Foto. Cristina Rodríguez

Quant a l’equip de Rafa Gonzalez, el Benjamin B, moral alta després d’aconseguir doblegar per set gols a dos a l’CE Alaior C a la que va ser la primera victòria d’aquest any. Una victòria que permet als de Gonzalez enganxar-se a la lliga i seguir creient en les seves possibilitats futbolístiques. El treball acaba tenint recompensa i aquesta recompensa és per a tot el grup Benjamin que de la mà de Rafa creix a passos de gegant.

Qui mereix menció especial aquest cap de setmana és el quadre cadet de Felip Gornés que en la matinal de diumenge va trobar a la fi el camí de la victòria. Amb un Eric Victori estratosferico, quatre gols per al en aquesta trobada que unit al que va aconseguir el dissabte a l’tard amb el Juvenil el converteixen de manera especial en el protagonista del cap de setmana al futbol base. Va ser una victòria treballada, de conjunt i merescuda per als nois que van estrenar el seu caseller de victòries en aquesta temporada després d’imposar, no sense dificultats, el CE Alaior per 4-1.

25-10-2014,  (Sábado)
JUVENILES MENORCA – COPA, GRUP-A Campo Hora Jornada Resul.
CCE SANT LLUIS   –   CE FERRERIES «B»   Municipal Sant LLuís   16:00  6 31
INFANTILES MENORCA – COPA, 2a REGIONAL Campo Hora Jornada Resul.
CCE SANT LLUIS   –   UD MAHON «B»   Municipal Sant LLuís   10:30  5 10
ALEVINES MENORCA FUTBOL-7 1a FASE COPA, 2a REGIONAL Campo Hora Jornada Resul.
CCE SANT LLUIS «B»   –   UE SAMI   Anexo Municipal Sant Lluís   11:30  4 73
BENJAMINES MENORCA FUTBOL-8 1a FASE COPA, 2a REGIONAL Campo Hora Jornada Resul.
CCE SANT LLUÍS «B»   –   CE ALAIOR «C»   Anexo Municipal Sant Lluís   10:00  4 72
BENJAMINES MENORCA FUTBOL-8 1a FASE COPA, 3a REGIONAL Campo Hora Jornada Resul.
CCE SANT LLUÍS «C»   –   Descansa  4
26-10-2014,  (Domingo)
REGIONAL PREFERENTE MENORCA – COPA, GRUP-B Campo Hora Jornada Resul.
CD MIGJORN   –   CCE SANT LLUIS   Los Nogales – Es Migjorn   16:30  7 12
CADETES MENORCA, LLIGA Campo Hora Jornada Resul.
CCE SANT LLUIS   –   CE ALAIOR   Municipal Sant LLuís   10:30  5 41
ALEVINES MENORCA FUTBOL-7 1a FASE COPA, 1a REGIONAL Campo Hora Jornada Resul.
CCE SANT LLUIS «A»   –   CD MENORCA «A»   Anexo Municipal Sant Lluís   11:30  3 15
ALEVINES MENORCA FUTBOL-7 1a FASE COPA, 3a REGIONAL Campo Hora Jornada Resul.
AT VILLACARLOS «B»   –   CCE SANT LLUÍS «C»   Municipal Es Castell   10:30  3 122
BENJAMINES MENORCA FUTBOL-8 1a FASE COPA, 1a REGIONAL Campo Hora Jornada Resul.