Juvenil CCE Sant Lluís; Segueixen lluitant per la final

27 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil

CCE SANT LLUIS: Marc, Àlex, Quimi, Txemi, Torres, Suarez, Bosch, Oscar (Eric 73 ‘), Toni Vinent (Morente 62′), Guiem i Santi.

CE FERRERIES B: Hidalgo, Coll, Tòfol, Barber, Sintes, Pons (Florit 50 ‘), Benejam (Alex 43′), Capo, Vidal, Miquel (Josep 73 ‘) i Jesus.

GOLS: 1-0 Min. 30 Guiem, 1-1 Min. 47 Vidal, 2-1 Min. 90 Santi, 3-1 Min. 93 Eric

ÀRBITRE: Antonio Gomez Varo

A vegades el resultat d’un partit no marca la realitat del que s’ha vist per l’espectador i el 3-1 aconseguit per l’equip juvenil contra el CE Ferreries B és un clar exemple d’això. Un gran xut de Santi en el descompte i el mateix d’Eric al 93 van donar la victòria a l’equip de Pedro Palliser que ho havia passat molt malament durant tot el partit per doblegar al seu rival, que va demostrar ser un bon grup encara excessivament jove i mancat d’experiència que va acusar en el tram final del matx.

En el que portem de temproada, el quadre de Palliser aquesta rendint a gran nivell, tot i que en la trobada d’ahir, va ser tot el contrari. Un mal partit va poder deixar pràcticament sense opcions d’arribar a la final de Copa encara que el desenvolupament del tram final del partit el deixa més que visc.Va ser un partit igualat, espès per part local i molt seriós per part blaugrana que merèixer com a mínim l’empat donada la seva gran tasca durant els 90 minuts. Però coses del futbol, l’encert en els instants finals li va donar els tres punts als de Ses Canaletes i els va servir com a toc d’atenció per al que queda de competició copera.

IMG_3134

Ja va donar el seu primer avís el quadre visitant en el primer minut, un xut llunyà que un molt segur Marc desbaratar va acabar amb la pilota morta als peis de Vidal que no va poder superar el meta lluiser. Els locals es mostraven erràtics tant en la passada com mancats d’idees en atac cosa que permetia als d’Héctor anar guanyant opcions amb el pas dels minuts. Un parell de trets amb poc perill de Guiem eren els primers senyals del CCE en atac que veia cmo el seu rival li estava plantant cara d’una manera molt ordenada.

El primer temps va tenir poc de comptar, tan sols el tant de Guiem en el minut 30 després d’una passada a l’espai de Toni Vinent que li deixo mà a mà amb el porter Hidalgo batent Guiem amb un xut ras que va passar sota les cames del porter blaugrana . L’1-0 era molt premi a un primer temps igualat que feia rpesgiar una segona meitat més Igualda que la primera.

I així va ser, els blaugranes van sortir molt més incisius que en el primer temps, encara que els de Palliser a poc a poc anaven millorant encara que no al nivell d’altres envits. Quan el lluminós marcava el minut 47, el visitant Vidal aconseguia batre Marc després d’un mà a mà molt bé acabat per l’excel·lent jugador ferreriense.

Vidal, es convertia en un constant molèstia entre línies per l’entramat defensiu lluiser que no aconseguia ajustar les seves línies per tancar les opcions de creació del conjunt visitant. El partit estava obert per ambdós costats i qualsevol podia posar-se per davant al mínim encert que tingués. Un xut a boca de canó de Santi que va detenir a la perfecció Hidalgo amb el seu peu dret i una rematada de Quimi a la sortida d’un córner eren els primers avisos dels locals que volien la victòria.

La expulsió per doble groga del local Morente donava un lleuger avantatge als d’Héctor que amb un fort xut a la cruzeta ja en el 88 van posar la por al cos als locals. Aquest tret a la cruzeta i un altre posterior del lateral Coll que impacte en la barrera lluisera a un altre llançament de falta van possibilitar una ràpida contra portada per Txemi que acabo en un potent xut de Santi que duc una paràbola impossible d’aturar per a Hidalgo que es va veure superat en el minut 90. Estallo l’alegria en el bàndol local i no acabo allà. Amb els blaugranes bolcats a la recerca de l’empat va arribar el 3-1 definitiu d’Eric, després d’una nova contra que va tancar el partit i va donar una soferta victòria als de Palliser que segueixen buscant al final de Copa.