Ens juguem la vida … VINE!

29 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

Hi ha partits que poden marcar un abans i un després en l’esdevenir final d’un equip, el cas del partit d’aquest dissabte a Ses Canaletes entre el quadre de Moyano i l’Atlètic Ciutadella és clar exemple d’això. Els locals es troben en segona posició amb 11 punts empatat amb la UE Sami que aquest cap de setmana gaudeix de jornada de descans, el seu rival, l’Atlètic Ciutadella de Rafa Torres comanda la general del Grup B tan sols un punt per davant dels lluisers i amb 3 jornades, inclosa la que els enfronta, per disputar.

Per tant, el partit d’aquest dissabte 1 de Novembre a les 18.00 h. esdevé fonamental per als de Moyano que en cas de vèncer donarien un pas de gegant per accedir a les semifinals encara que ni molt menys definitiu. Per això, i buscant el màxim suport de socis, seguidors, pares i jugadors de la base de totes les seccions, la Junta Directiva ha decidit que l’encontre sigui un matx de “Sentiment Lluiser” pel que a partir d’aquest dimecres i fins al mateix dissabte al matí, els que comprin la seva entrada al Bar del Camp de Futbol o al Restaurant La Bolla hauran de abonar 1 € per a assistir al partit. El taquilla l’entrada tindrà el preu normal de cada matx, 7 €.

Una oportunitat única per donar suport al quadre Regional en el seu afany d’arribar a les semifinals de Copa per segon any consecutiu. La imatge d’un Municipal de Ses Canaletes ple de gom a gom en l’anada de l’any passat davant el CD Menorca, es vol tornar a veure en aquesta edició.

No us ho podeu perdre, l’equip Regional us necessita … ENS JUGUEM LA VIDA, VINE!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com