Tota s’expedició des Físics Ciutadella torna amb sis medalles des Balear de karate

29 octubre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Fisics Ciutadella  Campionat de Baleares de Karate Infantil

Fisics Ciutadella Campionat de Baleares de Karate Infantil

Magnífic. Tres ors: Manel Bosch, Cristina Pons i Víctor Lapuente. Dues plates: Eva Sanz i Francesc Sanz i un bronce de Toni Ribot. O sigui, que tota s’expedició ciutadellenca va aconseguir algun metall. Aquest és s’espectacular balanç de sa presència des Físics Ciutadella aquest passat cap de setmana en es Campionat de Baleares de Karate Infantil celebrat a Palma de Mallorca.

Una mostra prou evident des bon estat de forma des gimnàs de ponent es fet d’estar en cinc finals en un Autonòmic en el que es va poder veure un nivell bastant alt. I destacant també sa bona feina des dos ‘coach’, Pere Calafat i Dani Pérez, es quals van estar en tot moment darrera des competidors animant i aconsellant-los.
Des des Físics s’està ara a l’espera de que es seleccionador balear convoqui de forma oficial as seus esportistes per representar es colors de ses Illes Balears en es proper Campionat d’Espanya que es celebrarà a Ciudad Real, es dies 22 i 23 de novembre.
Mencionar també, a part, sa bona labor feta pes dos col·legiats des mateix club, Jesús Triay ‘Shuto’ (àrbitre Nacional) i José L. Taltavull; es dos formaven part del col·lectiu de 20 jutges convocats per aquesta fita.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com