VÍCTOR LAPUENTE, CRIS PONS I MANEL BOSCH, CONVOCATS PEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CIUDAD REAL

4 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
FÍSICS NACIONAL

FÍSICS NACIONAL

Ja és del tot oficial. Com era d’esperar, el seleccionador balear de karate ha tornat a posar els ulls damunt els joves talents del FÍSICS CIUTADELLA per a formar l’expedició de les Illes Balears de cara al proper Campionat d’Espanya de Karate que es celebrarà a Ciudad Real, els dies 22 i 23 de novembre. D’aquesta manera, els tres ors ciutadellencs, Manel Bosch, Cristina Pons i Víctor Lapuente, estaran a finals d’aquest mes entre els millors karateques nacionals.
I tot gràcies, com ens conta el director tècnic del club Jesús Triay ‘Shuto’ al «gran moment de forma en el que es troben i que van poder evidenciar tant al Campionat de Balears de la setmana passada com al Internacional de Logroño. Ara només ens queda que al Nacional 2014 puguin fer un gran paper».
Recordem que al darrer Autonòmic els sis lluitadors del FÍSICS es van emportar medalla, un nou exit del club.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com