35 ANYS DE FÍSICS SHOTOKAN CIUTADELLA

17 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
FÍSICS CIUTADELLA

FÍSICS CIUTADELLA

Com a vertaders lluitadors de les arts marcials, ni la pluja ni el vent ens van tumbar aquest passat dissabte al centenar llarg d’esportistes i tècnics qualificats que formam la gran família del FÍSICS CIUTADELLA. Des de les 11 hores del matí i fins passades les 13:30 hores el nostre club va invair de color el centre de Ciutadella i les seves principals places, amb sentides i espectaculars demostracions del que es cuina cada, hora, cada dia, al FÍSICS CIUTADELLA des de fa 35 anys.
Fins a 12 modalitats diferents de les arts marcials vam mostrar a la nostra gent, al carrer, en una festa de l’esport que va ser seguida per nombrosa gent.
Al final, a la plaça nova, i amb el conseller d’esports del CIM, Juanjo Pons, i les regidores de l’ajuntament de Ciutadella, Teresa Juaneda i Joana M. Pons, es va fer la cloenda i presentació del curs 2014-15, amb el nostre gran mestre Pere Calafat xerrant del passat, del present i del futur de la nostra entitat.
Per molts d’anys !!!!

Fotos FÍSICS CIUTADELLA: Xavi Cardell

.

.

FÍSICS CIUTADELLA VER ALBUN FOTOS

FÍSICS CIUTADELLA VER ALBUN FOTOS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com