SENIOR M. B : DERROTA DEL REST. CA’N QUIROS DAVANT UN CV PÃ’RTOL MOLT REGULAR

24 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Volley

REST. CA'N QUIROS

REST. CA’N QUIROS

REST. CA’N QUIROS SÓLLER 0-3 CV PÃ’RTOL (21-25/20-25/13-25)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., Damià, Pepllu, Pep T., Guiem i Gerard.
Tot i no arribar a guanyar sets i partits, els sollerics mostren millora setmana rera setmana i la valoració final despres del partit de dissabte va ser positiva. De mica en mica es van millorant els automatismes en pista i es cometen menys errades no forçades que mantenen l’equip viu en gairebé tots els sets que es disputen. Tot i això, els finals de set s’escapen en part per la falta d’experiència dels nostres i en part pel bon treball dels rivals.

Nomes en el tercer set, es varen cometre mes errades que no varen deixar els nostres lluitar pel parcial. La milora en recepció i bloqueig dels nostres es va reflectir en el joc dels locals que sortien del K1 amb atacs controlats, normalment per zona 4 on Gerard i Damià puntuaren en moltes ocasions.
Tot i la derrota, piles a tope per jugar el proper partit davant el CV Sant Joan que es troba empatat amb els sollerics a la coa de la classificació. Diumenge, un dels dos sumarà la seva primera victòria. Molta sort!!..

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com