Ses Canaletes decidirà el finalista

24 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

El Camp Municipal de Ses Canaletes dictara sentència el proper dissabte 29 de novembre a les 19.00 h. i posarà o bé al CCE Sant Lluís o, si no al CF Sporting de Maó a la final de Copa Regional Preferent del proper 6 de desembre. L’empat a un en el partit d’anada celebrat ahir al Municipal de Maó va deixar l’eliminatòria oberta per a la tornada on l’equip local part amb un mínim avantatge, donat el tant anotat pel lluisser Zouhir en el minut 48 del segon temps.

El feu local ha de tenir un color clarament lluisser a les grades per donar suport a l’equip de Moyano en el seu intent de cercar una final de Copa, 15 anys després. Amb l’esforç físic prodigat ahir pel CCE bé val aquest suport d’una grada que ha de donar alè als seus per buscar el camí de la victòria que donaria el pas directe als blaus a la desitjada final o bé un empat sense gols li serviria als locals. Qualsevol altre empat a més d’un gol o la victòria sportinguista portaria als de Noval a la seva primera final a la curta història del club maonès encara que un empat a un gol portaria els dos equips a la loteria dels penals.

El partit d’ahir marcat per la imatge de la grada, unes 300 persones van assistir al partit, amb àmplia representació de la parròquia lluisera, Va ser un encontre que com s’esperava no deixar res per a la improvisació. Tots dos conjunts es coneixian a la perfecció i intentaven desenvolupar el seu joc per contrarestar alhora els punts forts del seu rival.

Els primers 13 minuts del partit van mostrar a un CCE valent, a la recerca del gol que li donés cert avantatge. El primer a provar fortuna va ser Zouhir que en els primers minuts va ser una molèstia per a la defensa sportinguista però els seus centres i fins i tot rematada no van trobar el camí del gol. Si ho van fer els locals en la primera situació de la qual van gaudir. Penal a favor per mans del lluisser Alvaro després d’un servei de córner sense aparent perill que el col·legiat del partit va veure amb claredat. Clavijo des dels onze metres va posar per davant als locals tot i que el porter Santi arribo a desviar amb la punta dels dits la pilota.

El gol va asseure millor als de Noval que al quadre visitant que acusar el cop del primer gol local. L’Sporting, amb el marcador a favor es va fer fort i va disposar de diferents situacions de perill davant la porteria de Santi. Guille Mas va ser el primer a intentar-ho però els defensors blau, ahir de groc i negre, van aconseguir desbaratar el tret del maons. Més tard va ser el exlluisser Bili qui va posar a prova a Santi que amb encert enviar la pilota a córner.

Els de Moyano, que a poc a poc van tornar a ser els mateixos que a l’inici de la trobada van gaudir de l’ocasió més clara del primer acte. Una centrada des de la dreta de Zouhir per a l’arribada de Manu se’n va anar alt per sobre de la meta de Cris quan el rellotge marcava el tall del minut 30.

L’inici del segon acte va presentar a un altre CCE. Molt més atrevit, com a l’inici, més profund, les bandes estaven sent un constant perill per als interessos sportiguistas i amb un xut de Loren que es va anar a la base de la fusta del pal dret de Cris. Va ser el primer avís del segon temps per als visitants.

El CCE arribava, dominava i s’apropava a l’àrea local. Servei de banda executat per Manu al cor de l’àrea i Zouhir entre un núvol de cames i emportant-se la pilota amb fe, va conseguir un xut col·locat al fons de la xarxa. Era l’1-1 que donava al CCE el que buscava, un gol en camp contrari. El gol va fer créixer els visitants que a partir d’aquí guanyaven qualsevol pilota dividida. Però Bili va donar força als seus amb un xut que impacte en el travesser de la meta de Santi després d’una falta just a la frontal de l’àrea.

El CCE anava acusant el desgast físic al qual arribava donada la seva intensitat encara que no sense abans posar el ui a les grades després d’un xut llunyà de Alvaro que marxar també al travesser.

L’empat afavoria als de Moyano que a partir del minut 70 es van posar encara més la roba de treball per dur l’eliminatòria al seu terreny. El partit de tornada estava al final del camí i qualsevol error podia costar l’eliminatòria a qualsevol dels dos oponents que es van citar al final del partit per la tornada a Sant Lluís i decidir quin dels dos serà a la final.

FITXA TÈCNICA

CF SPORTING DE MAHON: Cris, Josito (Jona 75 ‘), Mas, Migue Rius, Biel, Johny, Clavijo (Bobby 53′), Barber, Paquito (Mica 85 ‘), Bili i Camacho.

CCE SANT LLUÍS: Santi, Isaïes, Álvaro, Orfila, Olives, Migue Coll (Sola 60 ‘), Loren, Isael (Toni Vinent 86′), Zouhir (Carlos 87 ‘), Pepe (Aymane 75′) i Manu.

GOLS: 1-0 Min. 13 Clavijo (P), 1-1 Min. 47 Zouhir.

ÀRBITRE: Javier Moreno García, auxiliat a les bandes per Peláez i Fernández