VOLTA AMB SITRA EN COLLA DE TRES

24 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
VOLTA AMB SITRA

VOLTA AMB SITRA

Mare meva quin cap de setmana!!!!TE-CA-GAS EN LAS BRAGAS!!!!

Si la matinada de dissabte debutava a les curses de trail, amb ni més ni manco que 19km i de nit, a s’etapa 2 de sa Transmallorcarun i en vaig sortir més que sencer, ahhh!!!! i que encara no m’ha “fuit s’enrrevenada” , avui no ha estat per menys a Sa Volta amb Sitra en amb Colla de tres a Porreres, ES MEU POBLE!!!!.

Tot i que avui no era debut, però quasi…quasi, per que dimecres passat feia els primers kms d’engany amb MTB i pujava per primera vegada després de les 4hores de resistència de Son Verí de l’any passat, vaig fer 40km amb el TEAM S’ESCAPADA-PORRERES, i avui me pujava per segona vegada i no amb la mateixa bici que dimecres, les probabilitats que hi hagués un “percanse” eren bastant elevades, però afortunadament, el igual que a sa matinada de ahir a sa Transmallorcarun, he sortit sort sencer i també he disfrutat i anat molt millor del que espera.

El Team S’Escapada-Porreres el formavem 3 Porrerencs que compartim el mateix club, S’Escapada Triathlon Team i que som en Joan Ramon Xamena, Bernat Xavier Xamena i jo, a una prova a n’es nostre poble, companys i amics del mateix club…no hi podíem faltar. Com ja sabeu i com sempre m’agrada omplir-me sa boca, els Porrerencs estem surats amb un altre llet i sempre sempre feim Poble, ja sigui participant, ajudant, col•laborant, organitzant, etc. som patriotes de la nostre terra, per tant, tot i que som 3 ruteros=aficionats el ciclisme de carretera i totalment inexperts del MTB, de fet, cap dels 3 tenim bicicleta de MTB!!!jajajaj els germans Xamena duien 2 bicis de S’Escapada Bikes!!!jajajaja i jo que la duia d’un amic de sa tenda, i que per cert, moltes gràcies als dos.

Bé tot i que com vos dic, la nostre inexperiència amb MTB, tot i no tenir bicis, però sí tenir moltes ganes de participar a un altre prova esportiva des nostre poble, no hem volgut deixar passar l’oportunitat i hem participat, i com hem participat???MARE MEVA…QUIN CARRERÓN QUE ENS HA SORTIT!! FIGURET…JA XERRA’M D’APUNTA-MOS A SA TITAN DESERT!!!!jajaja és broma, no pot ser tot, de s’enrrevanada de Transmallorca ja xerra’m de MARATHON DE SABLES!!!jajajaj… i ara TITAN DESERT, no ens cau gaire bé el calendari!!jajajaja
Bromes apart, com vos deia el començament, TE-CA-GAS EN LAS BRAGAS, quin cap de setmana més redó que m’ha sortit, SOM UN PUTA PRIVILEGIAT MOLT MOLT AFORTUNAT!!serà per això que no jugo a sa Loteria?és que si me tocava sa loteria, me durien a un laboratori per fer-me un estudi per anormal!!!jajajaj

“Vamos al grano!”…batuadell!…de bla bla bla… és que s’enrrevanada atl•lots…és important!!jajajaj

Res, com vos deia, crec que hem tingut molta sort, però ja des del principi, per que sense voler, ens hem col•locat a la sortida amb els de davant de tot i això ha fet que sobre tot jo i no tant en Bernat i manco en Joan Ramon, però als 3 molt ben situats des del principi, trobéssim pocs “beteteros” els trams més estrets com el del principi i això ajudat a que després poguéssim rodar tranquil•lament sense que ens fessin nosa i que nosaltres no en féssim, crec que ha sigut la clau de que tot sortís tant rodat, bàsicament ens havíem de limitar a pedalejar i sobre tot de no caure i tot hi qualque petit ensurt típic, ens ha sortit de cine.

Hem completat 5 voltes amb un total de 64km a un recorregut molt guapo, ben senyalitzat i tot i el meu nivell de MTB, que és igual a cero, compenso el cero tècnica amb força, considero que és un recorregut tècnicament fàcil, apte sigui quin sigui és nivell, si hi ha “motor” i un nivell normal de tècnica, és pot anar molt ràpid. La nostre tàctica era molt clara, no fer-nos mal, la resta com ja sabeu…”ÉS BOTXÓ” són xifres i les xifres són molt fredes, tot el contrari que les emocions i sensacions que són calentes i queden gravades dins la memòria, no a un paper.

Ens hem compenetrat a la perfecció, ajudant-nos i animant-nos de principi a fi, sempre tenint clar i present quins eren els 2 objectius que teníem en comú, el primer, no caure i el segon, disfrutar el màxim (aquest segon és sempre inviolable) més que un objectiu diria que és, una obligació!!. Com ja vos deia, hem anat molt tranquils en quant a tràfic de “beteteros” dins el recorregut tot i ser més de 150 “beteteros” nosaltres no hem tingut la percepció d’aquesta exitosa i massiva participació, ni tant sols el principi, per tant, complir els 2 objectius a estat encara més fàcil, per tant, en Team S’Escapada-Porreres hem complit amb un CUM LAUDE Sa primera edició de Sa Volta amb Sitra amb Colla de tres de Porreres, el nostre poble.

Agraït dels ànims de la gent del meu poble, participar el meu poble sempre és especial, i quasi un deure per mi, és per això sempre intent ser-hi a quasi totes, a veure si el 2015 puc participar el IV DUATLÓ CROSS DE PORRERES.

Agraït també als altres 2 Porrerencs, Brother’s Xamena per dir-me que sí quan els hi vaig proposar, ‪#‎somosduroosss‬ i a més, de Porreres.

Felicitar als col·laboradors, voluntaris i organitzadors per aquesta primera edició.

Amb aquesta prova, crec que la temporada 2014 està finiquitada, ja era ben hora, aquesta darrera part de la temporada ha estat ben espessa en quan a proves, TT4500, Pujada a Monti-Sion de Porreres, Sa Mitja Marató de Porreres, etapa 2 Transmallorcarun i Volta amb Sitra de Porreres, ara ja me puc centrar només amb els entrenos de la temporada 2015, que ja fa 2 setmanes que hem començat i ja he fugit massa des botador.

Per cert, el TRAINING WEEK d’aquesta setmana:

SWIM-POOL: 5400m en 2 sessions
BIKE: 164km en 2 sessions + Volta amb Sitra
TRAIL RUN: 29km en 1 sessió + Transmallorcarun

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com