25 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Infantiles 1 b

INFANTILES 1ª REGIONAL (GRUPO B)    Jornada 9

Escolar 0 – 4 Manacor

Partit disputat diumenge dematí a Capdepera. Un Manacor que es presentava a Capdepera amb catorze jugadors perquè tenia cinc baixes però que, després de travelar la setmana passada, avui ha sortit amb moltes ganes i als primers minuts ja creava dues ocasions clares. Al minut 4 un bon tir d’Andreu per damunt el porter posava l’1-0 al marcador. Al minut 17, Manera enganxava un bon tir a la frontal, 2-0. El Manacor a partir d’aquí estatava còmode i dominant el partit. Així arribava al descans. Durant la segona part l’Escolar sortia amb intensitat i el Manacor, que pareixia ja tenia el partit resolt, veia com l’Escolar el tancava dins el seu camp. A poc a poc el Manacor sortia com podia i a partir del minut 55 tornava a agafar les regnes del partit i aconseguia tornar a jugar dins el camp de l’Escolar. Al minut 65 posava el 3-0 al marcador i al 69 el definitiu 4-0. Canvis: Minut 64, surt Fran i entra Pedro. Minut 68, surt Nadal  i entra Bauza. Bon partit del Manacor, la Dissabte que vé el Manacor rep al Rtv° Penya Arrabal. A les 18:30h a Na Capallera.