Centre cultural i Esportiu Sant Lluis. Qué fas aquest Nadal?

10 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Campus, Fútbol, Fútbol Base
Campus-Nadal-2014

Campus-Nadal-2014

Arriben les festes de nadal i per primera vegada, oferim la possibilitat a tots els nens i nenes de venir a aprendre a jugar a futbol al nostre Campus de Nadal del CCE Sant Lluís.

En el campus treballarem a nivell tècnic; el control, la passada, el tir, la visió de joc, però sobretot, com ja caracteritza la nostra tecnificació, l’objectiu principal serà la tàctica individual. Pedro Palliser (Entrenador de l’Equip Juvenil del CCE Sant Lluís) i Víctor Pérez (Coordinador del Futbol 5 i Futbol 6 del CCE Sant Lluís) seràn els encarregats de dur a terme aquesta tecnificació. Contarem amb la presencia de Guiem Marti (Jugador de SD Huesca de la 2ª Divisió B), Pedro Capó (Jugador del Arroyo CP de la 2ª Divisió B) i d’IGnasi Dalmedo (Jugador del Atlético Baleares de 2ª Divisió B)

A continuació us detallem el lloc, els dies i el preu per poder-hi participar.

Lloc: Camp Municipal de Ses Canaletes i Anexe Municipal de Ses Canaletes

Horari: de 9:30 a 13.30 h

Dies: 23, 24, 29, 30 i 31 de desembre

Edats: Per jugadors nascuts entre l’any 1999 y 2009

Preu: (Us podeu apuntar tots els dies o a dies puntuals, sense problema.)

Preu per a jugadors de la Tecnificació : 50 € per jugador /75 € els dos si vens amb el teu germà, 100 € els tres si tens dos germans mes.

Preu per altres jugadors: 15 euros / dia.

Per inscriure’s cal enviar un email indicant el nom del nen, l’edat i els dies que voleu participar al campus a: futbol.ccesantlluis@gmail.com o passar pel camp de futbol de Ses Canaletes qualsevol dia de 19 a 20 hores per fer el pagament del campus.

Si voleu més informació, envieu-nos un email a futbol.ccesantlluis@gmail.com o truqueu al 617 98 27 74

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com