DIGNE PAPER DEL FÍSICS CIUTADELLA A LA VETLLADA DE LA WKL A BARCELONA, AMB VICTÒRIA DE MARC CAMPS

17 diciembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Boxeo, Otros Deportes
BOXA BARNA

BOXA BARNA

Destacat el paper que van tenir els púgils del FÍSICS CIUTADELLA (Sergi Quintana en 80 kg, Marc Camps en 56kg, César Salazar en 77kg, Isidre Arribes en 77kg i Toni Florit en 63kg) en la complicada vetllada celebrada a Barcelona i organitzada per l’associació WkL España, amb 3 cinturons en joc. I destacable el clar triomf del ciutadellenc Marc Camps davant Javier Jiménez (Camm Zaragoza), a qui va derrotar als punts després de ser clar guanyador als tres rounds, fent la seva boxa d’acurçar distàncies i entrar pegant. També Sergi Quintana va vèncer, encara que ell a la bàscula ja que el seu rival no va donar el pes pactat. La resta de competidors del FÍSICS van caure amb rivals de major experiència i més combats.
José Rodríguez Calero, entrenador de boxa del gimnàs, estava satisfet de la participació dels seus a Barcelona. «Una experiència molt bona la veritat i està clar que sempre t’agradaria guanyar però se n’aprèn més de les derrotes que dels triomfs. Per tant, n’hem après bastant».

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com