JUANDE HUERTAS DEBUTA A L’EUROPEU DE JIU JITSU

17 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Juan de Dios Huertas

Juan de Dios Huertas

El ciutadellenc Juan de Dios Huertas es troba aquests dies a Portugal, a Lisboa, per a participar per primera vegada en el Campionat d’Europa de Jiu Jitsu absolut que es du a terme a la capital portuguesa. El que ha estat monitor d’aquest art marcial al gimnàs FÍSICS CIUTADELLA i que ara resideix temporalment a Barcelona debuta en un Europeu i ho fa amb les màximes il·lusions dipositades en fer un gran papel, malgrat saber de la dificultat i nivell que es trobarà al davant.

Les intencions de Juande Huertas són les de, una vegada havent participat a Lisboa, ja el mes de febrer acudir també al Campionat d’Espanya de la modalitat.
El jujutsu, jiujitsu o jiujutsu és l’art marcial japonès anterior al naixement del judo o l’aikido que en són fills. De fet, no és un estil homogeni sinó un conjunt d’escoles o ryus que evolucionen i es diversifiquen depenent dels seus mestres, per tots els segles del llarg període feudal japonès, fins a arribar al segle XIX.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com