ASÍS ROLDÁN 4T A LA PRIMERA DEL NACIONAL

25 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Motociclismo, Motor
Asís Roldán

Asís Roldán

Aquest cap de setmana, el pilot de trial del Programa de Tecnificació de Motociclisme del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears (CTEIB) Asís Roldán, s’ha desplaçat a La Nucía (Alacant) per a realitzar la primera prova del Campionat d’Espanya Júnior.

Durant el dia d’ahir, dissabte, el pilot de sherco va poder tastar el terreny valencià durant la jornada matinal. Al llarg de la tarda, va supervisar tot el recorregut i les zones marcades pel motoclub Equipo Off-Road La Nucía. Al finalitzar la jornada, tocava verificar la motocicleta i deixar-ho tot ben preparat per la cursa.

Avui, a les 10:19:00 hores prenia la sortida. Ha començat molt centrat al llarg del primer parcial que l’ha tancat amb un total de 24 punts que el col·locaven a la tercera posició provisional, a 2 punts del segon classificat i a 5 punts del primer. 

Al llarg de la segona volta, els seus rivals més pròxims han millorat molt el primer parcial, mentre que n’ Asís Roldán, tot i millorar-lo, no ha pogut mantenir la tercera posició provisional adquirida a la primera volta. 

Finalment ha acabat la cursa en la 4a posició empatat amb el 3r classificat. Al sumar els zeros totals dels dos pilots empatats, Asís ha obtingut un total de 5 zeros mentre que Adrià Mansergas (tercer classificar) n’ha obtingut 6. D’aquesta manera el pilot mallorquí ha caigut a la 4a posició final a 4 i 16 punts del segon i primer classificat respectivament.

 

Bon resultat per a començar la temporada,  demà al matí el pilot del  Programa de Tecnificació de Motociclisme tornarà als entrenaments per tal de seguir treballant i millorar de cara a la següent cursa que es celebrarà el proper 1 de Març a Lleida.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com