EL FÍSICS CIUTADELLA TORNA A TRIOMFAR AL PAVELLÓ

27 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Novament el gimnàs FÍSICS CIUTADELLA va tornar a ser el millor en el Torneig de Sant Antoni de Karate celebrat el passat diumenge al Pavelló Municipal de Ciutadella. El millor en quant a número de medalles, i el més representat, amb prop de 40 lluitadors presents.
En aquesta festa del karate menorquí al final el FÍSICS es va aconseguir endur un total de 43 medalles, per 18 del segon classificat.
Destacables pel club que dirigeix Jesús Triay ‘Shuto’ els 16 metalls d’or conquerits a Ciutadella. A més dels 15 de plata i els 12 d’argent.
Des del club del carrer Barcelona es mostraven molt contents en acabar aquesta diada per haver estat de nou al capdavant. Uns resultats que animen a seguir treballant encara més que mai.

.

.

.

.

CLASIFICACIONS

CLASIFICACIONS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com