Noticies CVS‏

27 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley
C.V.Soller

C.V.Soller

SÉNIOR M. A : EL BAR SON ANGELATS SÓLLER TOMBA AL LÍDER EN UN PARTIDÀSPosted: 26 Jan 2015 12:01 AM PST

Bar Son Angelats Sóller 3-1 CVArtà (25-17/25-19/13-25/25-17)

Gran partit de volei el que es va veure a Son Angelats el passat diumenge entre dos gran equips. El líder de la competició, el CV Artà arribava amb nomes una derrota en tota la lliga, deixant grans sensacions durant tot el campionat.

Els sollerics per la seva banda, despres de mostrar-se irregulars al llarg de la temporada, arribàven al partit amb moltes ganes de mostrar la seva millor verssió.

I així va ser, des del principi, els sollerics varen cometre poques errades i en bloqueig i defensa aprofitaren els problemes en recepció dels visitants per comandar el partit en gairebé tots els sets. Els d’Artà ho provàren tot i moguéren la banqueta cercant solucions però es trobaren incòmodes damunt la pista i no arribaren a tenir opcions de victòria final.

Victòria final pels nostres, molt celebrada, tot i que no tendran l’oportunitat de classificar-se dins els quatre primers que lluitaran pel títol en la segona fase de la lliga. Ara nomes queda una jornada de la lliga regular que enfrontarà els nostres al CV Eivissa que es troba en primera posició empatat amb l’Artà. Molta sort i enhorabona pel Campionat realitzat que tenint en conte que la majoria de jugadors de l’equip solleric són juvenils s’ha d’estar molt satisfet de la feina feta.

SÉNIOR M. B : OPORTUNITAT DESAPROFITADA DEL REST. CA’N QUIROS SÓLLERPosted: 25 Jan 2015 11:44 PM PST

REST. CA’N QUIROS SÓLLER 1-3 CV SON FERRER (21-25/26-24/23-25/23-25)

Pels sollerics jugàren : Albert, Pep C., Damià, Pepllu, Pep T., Guiem, Gerard i el cadet Joan LL.

Si abans del partit, els nostres esperàven un encontre de lluita, llarg i complicat per l’igualtat dels dos equips, al final, la sensació va ser de que s’havien donat massa facilitats i de que es va perdre una gran ocasió per sumar una nova victòria.

El Son Ferrer es va mostrar més imprecís que en el partit de la primera volta i tant en servei com en atac cometia moltes errades no forçades. Però els nostres, no ho poguéren aprofitar i ja des del principi es contagiaren del joc lento i erràtic dels visitants.

Nomes en el segon set, s’aconseguí comandar en el joc i el marcador amb grans diferències. Sense contagiar-se del rival, amb molta feina defensiva i en bloqueig que facilità l’atac solleric. No va ser fins al final del set, en que tornaren les imprecisions i els visitants poguéren eixugar la gran diferència que havien tingut els sollerics durant tot el set.

I el tercer i quart sets tornàren a ser molt desordenats per part dels dos equips. Pràcticament no es guanyàven punts en atac si no que cada equip perdia els seus amb errades pròpies. I en l’intercanvi de desencerts, els visitants s’endugueren els parcials i deixaren els nostres amb sensació de que no s’havia estat a l’alçada del que demanava un partit en que jugant a un nivell normal, s’haguéssin tengut moltes opcions de victòria.

Ara ja toca pensar en els propers partits. La setmana que ve, els sollerics jugaran el divendres a Son Angelats davant el juvenil del CV Artà en partit ajornat i el dissabte a Muro en una nova oportunitat de recuperar sensacions.

SÉNIOR F : EL CVS SÓLLER TOURS JUGA UN GRAN PARTIT A EIVISSAPosted: 25 Jan 2015 11:30 PM PST

CV COR PITIUS 0-3 CVS SÓLLER TOURS amb parcials (16-25/21-25/14-25)

El nostre equip del CVS Sóller Tours es va desplaçar el passat dissabte al poliesportiu es Viver d’Eivissa per jugar el seu tercer partit de la segona volta de la Primera Balear, tornant d’Eivissa amb una important victòria per 0-3 i el que és mes important, amb bones sensacions per el bon joc desplegat a l’Illa Pitiusa.

El nostre equip va començar el partit molt concentrat i conscient que no seria un partit gens fàcil guanyar dins Eivissa per la dificultat del rival i les ganes que tenien de derrotar a les solleriques, però ja en el primer set les nostres varen saber afrontar el partit amb molta concentració i ganes, dominant des del principi el joc i el marcador, amb una gran distribució de joc i unes atacants que feien molt de mal a la defensa local , acabant el primer ser amb un clar 16-25. En el segon va començar molt igualat amb les locals que feren un gran servei que no podrien contrarestar les solleriques fins arribar a un inquietant 17-16 per les local, però a partir d’aquí les nostres s’aplicaren en recepció i varen aconseguir guanyar el set per 21-25. El tercer no va tenir història i les solleriques com en el primer set imposaren el seu ritme de joc amb una gran direcció de na Nena Ramon que ben acompanyada per les seves companyes no deixaren reaccionar a les Eivissenques.

En definitiva gran victòria i millor joc de les solleriques. Les nostres tornaran a jugar el proper dissabte 31 de gener davant el conjunt de Manacor al pavelló de Son Angelats a partir de les 19h.

INFANTIL F. A : DISCRET PARTIT DEL CVS FET A SÓLLER, TOT I LA VICTÒRIAPosted: 25 Jan 2015 11:24 PM PST

CVS Fet a Sóller 3-0 CV Artà (28-26/25-12/25-14)

Aquest passat divendres les nostres nines aconseguiren una altra victòria per 3-0 al pavelló de Son Angelats davant el conjunt de l’Artà amb parcials 28-26/25-12/25-14. Pel CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort, Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Sara Sanchez, Carla Ferragut, Aina Pons, Marga Sastre, i Laura Mayol i Marta Jaume.

El conjunt  solleric de CVS Fet a Sóller va fer un partit molt discret tot i la clara victòria davant el quart classificat de la lliga regular de Primera Balear Infantil. El nostre equip va sortir poc mentalitzat davant un conjunt artanenc que ens va agradar molt, amb les idees molt clares, ben col·locat en defensa bones col·locacions i actiu en remat. Amb aquests condiments el primer set va ser molt igualat amb bon joc de les visitants i un equip solleric molt erràtic que no sabia fer mal a la bona defensa visitant, tant es així que les artanenques tingueren dues pilotes de set que no saberen aprofitar i la primera que tingueren les solleriques l’aprofitaren. El segon set va ser molt diferent ja que les visitant varen acusar no aconseguir el primer set i les solleriques apreneren la lliçó i no donàren opció a les visitants. El tercer va ser de domini local que va trobar la manera de fer mal a les seves contrincants i aquestes baixaren la seva intenssitat.

En resum partit discret de les nostres que acaben la primer volta de la lliga de forma brillant, líder de la competició, imbatudes i sense perdre cap set. Les nostres tornaran jugar el proper divendres dia 30 davant el Cide A a les 18h al pavelló Son Angelats.

INFANTIL F. B : LA FALTA DE CONFIANÇA CONDEMNA AL CONST. TUENT SÓLLERPosted: 25 Jan 2015 11:07 PM PST

Entrec. Montesion B 3-0 Const. Tuent Sóller (25-11/25-5/25-11)

El Construccions Tuent Sóller perdé 3-0 enfront del Montesión B. Les solleriques no es trobaren còmodes en cap moment i nomes aconseguiren qualque ratxa de bon joc que s’esfumava en dos o tres punts. La manca de confiança en el que són capaços de fer i els errors propis desmoralitzaren a les solleriques i ja costà molt d’aixecar.

En aquest partit es va invertir l’ordre de la jornada, és a dir, fórem locals dins la pista de les palmesanes i el partit de tornada es jugarà a Sóller teòricament com a visitant.

Pel Const. Tuent Sóller jugaren, Aina Zamrik, Eva Villa, Laura Forteza, Carla Corbett, Ana Maria Hernandez, Meisy Smith, Aina Celia, Laia Vicens, Aina Hernandez, Ines Tugores, Marta Girona, Carme Canyellas.

A seguir fent bona feina, entrenant fort i els bons resultats arribaran. La setmana vinent tornem a visitar al Montesión , per jugar contra el C

SÉNIOR M. A : EL BAR SON ANGELATS SÓLLER TOMBA AL LÍDER EN UN PARTIDÀS