Què ha passat aquesta jornada futbolística?

27 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Cap de setmana amb una agenda plena de partits i bon futbol, amb resultats de tot tipus i on els equips del nostre Club han sumat una experiencia mes a la seva formacio. A falta del partit a disputar per l’equip Regional aquesta tarda contra el CD Menorca a l’Estadi Mahonès, què ha passat a la resta de la jornada?

JUVENIL

Partit a la cimera el que enfrontava la vesprada del dissabte a l’equip de Palliser contra un CD Menorca B que li trepitjava els talons a la classificació als lluissers. Era una trobada on la victòria es pagava molt cara però alhora donava un plus d’autoconfiança al guanyador. Com era d’esperar el partit va ser igualat en tot moment i no va ser fins al minut 80 quan el CCE va poder sentenciar arran d’un llançament de falta magistral de Toni Vinent des de 35 metres que amb un excel·lent cop i l’ajuda del vent va introduir de manera directa la pilota dins de la meta de Crespo. Anteriorment, en el minut 30 Romero després de rebre a l’esquena de la defensa batia al porter maonès. Els de Maó van aconseguir disposar de tres ocasions clares per igualar el gol inicial dels lluissers però el bon fer de Cristian, de vegades, i la tasca defensiva dels de Palliser van evitar que els de Finestres es fiquessin de ple en partit. Tres punts més que reforcen els locals a la segona plaça deixant als seus perseguidors a quatre punts encara que tant els lluissers com el Atletico Villacarlos, líder en solitari amb 18 punts porten un partit més.

CADET

IMG_4296Enorme imatge la mostrada a la matinal de diumenge per l’equip de Felipe Gornés en la seva visita a l’Estadi Maonès per enfrontar-se a un equip local que encapçala la Lliga empatat a punts amb el Atletico Villacarlos però que ha patit de valent per doblegar un equip cadet que ha realitzat un partit molt complet que fins i tot podia haver guanyat si hagués aparegut la deessa fortuna al seu favor. La trobada va començar de la millor manera per als interessos lluissers, doncs Raul després córner posava per davant als blaus. Poc després de inaugurar el marcador, els locals aconseguien empatar el partit i posar tot igual. La primera part ha estat molt igualada i els dos equips feien el que podien per jugar a futbol tenint en compte el handicap del fort vent que assola l’illa. Ja en el segon temps va poder canviar el partit si en el minut 47, si Eric hagués encertat en llançar una pena màxima a favor del seu equip. Coses del destí, al minut 51, els locals si aprofitaran una pena màxima a favor encara que Llorenç va aconseguir aturar, un davanter local va ser més llest en el rebuig i va perforar la meta lluissera en el segon intent. L’expulsió del visitant Raul amb 15 minuts per davant va ser la sentència a les aspiracions del CCE que va veure com els locals li marcaban el 3-1 definitiu ja en el minut 77.

INFANTIL

IMG_4284Derrota per la mínima (3-2) la soferta per l’equip de Krankel en la seva visita a Sant Bartomeu per enfrontar-se a un rival de “la seva lliga”, el CE Ferreries B que va aconseguir posar-se per davant per dos gols a zero tot i que els nois del CCE aconseguir amb un esforç majúscul igualar la disputa a dos (David i Toni Tuduri). El gol de Triay per als blaugranes tornava a decantar la balança pel costat local amb 25 minuts per davant però tot i els continus intents dels lluissers i de gaudir de diferents ocasions per aconseguir l’empat i fins i tot la victòria no van poder treure alguna cosa positiva de la seva visita a la zona de ponent. Una derrota que tot i deixar als de Krankel a la zona baixa de la classificació de la Lliga 1a Regional serveix de cop anímic positiu pel nivell mostrat en aquest encontre.

ALEVÍ

Quarta victòria consecutiva en altres tants partits és l’enorme ratxa que dur  l’Aleví A que aquest setmana ha disputat dos partits, motivat per l’ajornament de la primera jornada. Dijous van vèncer per 2-3 a Los Pinos davant el CE Alaior A i en la matinal de diumenge han vençut amb claredat per 5-2 (Xavi Pons, Ander, Marc, Aida i Pau) a un Penya Orient B que ha donat la cara en tot moment i que s’ha posat per davant al minut vuit. Els de Quique han aconseguit sobreposar-se al gol inicial per anotar cinc gols consecutius que han fet que els locals s’emportessin el partit de manera clara però alhora treballada. Els locals es posen colíders empatats a punts amb el CF Sporting de Maó amb tan sols quatre jornades disputades.

De vegades el resultat ens pot donar a entendre una cosa que no és real i aquest és el cas de l’obtingut pel Aleví B en el seu enfrontament davant el CE Mercadal (3-4). Una trobada espectacular per part dels d’Albert Pons on el únic dolent va ser el marcador final, tot i que els locals van realitzar un partit ple d’entrega arribant fins i tot a remuntar tres gols de desavantatge dels visitants (Isaac, Nassif, Coello), renda que van aconseguir el primer quart. L’actuació destacable del porter visitant Aitor va ser clau en l’esdevenir de la trobada mostrant infranquejable en molts instants del matx. Els d’Albert per la seva banda van acusar massa els errors puntuals en defensa sent la punteria visitant el que decantés el partit al seu favor. IMG_4277

Segon empat consecutiu per al Aleví C en aquesta ocasió davant el Penya Ciutadella Esportiva C (2-2) que el segueix mantenint invicte en aquesta Lliga Aleví 3a Regional a la que segueix lluitant per arribar a les jornades finals a la zona noble de la classificació . El grup de jugadors de 2004 avança amb passos de gegant en la seva formacio futbolistica demostrant aquesta setmana una vegada més el seu bon fer en els entrenaments setmanals. La primera part de la trobada va ser frenetica, especialment el segon quart, on va ocórrer de tot. El gol inicial dels locals (Bosch 23 ‘) va ser contestat immediatament i per partida doble pels de Ceci (Muñoz 26′ i Ferragut 27 ‘) que donaven la victòria parcial en arribar al descans als blaus. A la reanudació ia punt de finalitzar el tercer quart, els locals van empatar el matx a dos gols, marcador que ja no es mouria tot i els intents dels dos equips per endur-se la victòria.

BENJAMÍ

Mal cap de setmana pel que fa a resultats en aquesta categoria. Exceptuant el Benjamin B de Rafa que gaudia de jornada de descans en el seu calendari, derrotes tant del Benjamin A (2-0) com del Benjamin C (0-5) en dues trobades molt diferents. Els de Lluís Muñoz van competir a un nivell molt alt davant el CD Menorca On l’encert dels maonesos decantar el partit al seu favor. Tots dos equips van demostrar el perquè de la seva classificació tot i que els de Muñoz porten dos empats i dues derrotes en aquesta recent inaugurada Lliga 1ª Regional. Els dos gols locals (Sintes 17 ‘i 31′) no van fer desesperar als lluissers en els seus intents d’igualar el matx tot i que en aquesta ocasió sense encert davant la meta blaugrana defensada per Viedma i Salmeron que van desbaratar amb els seus intervecions tots els intents dels braus davanters blaus (ahir de groc i negre) que no van poder celebrar cap tant al seu favor.

IMG_4282Els seus germans petits del “C” van caure de manera contundent (0-5) a l’Annexe de ses Canaletes davant un Penya Orient B que li endossa la tercera derrota consecutiva a l’equip de Toyo que encara no coneix el gust dolç de la victòria en aquest recent estrenat 2015. els nois que estrenen categoria aquest any treballen a gran nivell i s’adapten cada dia més a les noves dimensions del terreny de joc tot i que els errors puntuals, normals en la seva edat, els condemnen de manera que el seu rival aprofita al màxim les seves ocasions. Experiències que estan vivint els nois que els faran en un futur llunyà però alhora proper millorar el seu nivell tant individual com també de grup.

PREBENJAMÍ F6

Jornada de descans per el tres equips.

FUTBOL 5

Primer cap de setmana de “competició” dels dos equips de Futbol 5 2008, els seus companys del 2009 s’estrenen per primera vegada la setmana que ve, on en el Poliesportiu de Ses Canaletes van poder gaudir de la sana competició organitzada per el CCE des fa ja 20 anys. Ilusió, innocència, fam per la pilota cada dissabte al matí en un categoria especial tant per al Club com per als familiars i com no per als futurs futbolistes.