CONTINUEN LES OBRES DE LA NOVA FEDERACIÓ

28 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
00100_0001005078_5_verti2

Nueva sede

El president i els treballadors de la FFIB varen visitar les obres de la nova seu de Son Malferit. Se podrà inaugurar en pocs mesos.Diversos membres del personal de la Federació varen ser convidats pel president a visitar les obres, ja que les oficines estan traslladades provisionalment a l’edifici de la Mutualitat. Els treballadors varen poder comprovar que les noves instal·lacions seran modernes, funcionals i espaioses, amb grans ventanals.
Les obres de reforma i ampliació de la seu de la Federació de Futbol continuen a bon ritme. La nova Casa del Futbol permetrà a la FFIB unificar en un sol edifici els estaments federatius, comitès i comissions, a més d’ubicar la recentment creada Fundació del Futbol. Com va dir el president Miquel Bestard, el nou edifici serà, a més de seu federativa, la casa de tots els futbolistes de les illes.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com