28 enero 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley

JUVENIL F. A : BON PARTIT DEL CVS BAR BINI SÓLLER DAVANT UN MANACOR PERILLÓS

Posted: 27 Jan 2015 04:52 AM PST

CVS BAR BINI SÓLLER 3-0 CVMANACOR

Per part del CVS Bar Bini Sóller jugaren: Jenny, Aina, Maite, Neus, Adela, Miquela, Antonia, Irene, Rosa, Laura i la cadet Marga.
Còmoda victòria de l’equip local front el CV Manacor amb parcials de 25-22/25-20/25-17 on llevat del començament del segon set, no es va perdre la concenracio i la bona actitut de tot l’equip.

En el primer set es començà a l’espera del que faria l’equip contrari degut a que l’equip visitant es jugava molt mes que els 2 punts. Tot i tenir la classificació gairebé assegurada per la següent fase del campionat, les nostres no donaren opció a les visitants i es posaren a fer un gran joc en defensa i recepció que deixà sense opcions a l’equip visitant que es desesperà.
Casi al final del set Jenny Manrique es lesionà i això provocà una petita desconcentració que es solucionà rapidament. Destacà que la cadet Marga Bauza va jugar a molt bon nivell.
El segon set es començà un poc desconcentrades i aviat el Manacor s’avançà al marcador, degut a males recepcions per part de les nostres, pero tot i això les nostres aconseguiren donar la volta al marcador i aconseguiren anotar-s’el.
El tercer set fou el mes clar, en cap moment es va voure perillar el parcial, degut al bon joc de les nostres.
Proper partit al Col•legi Sant Josep Obrer, el dissabte a les 15:45 h, esperant una nova victòria de les nostres.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: C.V.Soller