1 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª Regional, Fútbol

Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Mayol, Nicolau, Mateu, Solier i Mas.

Suplents:  Miralles Martorell, Mesquida, Aloy, Bergas i Servera.

Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.

Delegats: Antoni Vidal i Joan Mayol.

Targetes: Mas 64’, Mayol 65’.

Àrbitre:  Sarrio Fernandez.

Canvis: Mesquida per Solier 51’, Bergas per Cerdà Cifre 70’, Aloy per Mas 75’, Servera per Mateu 75’.

Passaven les 16h quan començava el partit entre l’Athletic Club de Montuïri i Sant Jordi “B”, un horabaixa de molt de vent al Revolt.

Als vint minuts de partit Rechach de falta estrenava el marcador i posava per davant als locals 1-0. Minuts més tant Mateu (37’) amb una gran, jugada marcava el segon gol del partit 2-0.

Just al començar la segona part Nicolau marcava el 3-0. A una jugada posterior Solier havia de ser substituït per un cop al genoll. Més tard Mas estavellava la pilota al travesser visitant, després de llançar una falta. No molt més tard Rechach una altra vegada de faltava, feia el 4-0.

Al final del partit el visitant Bassa (88’) feia el gol d’honor 4-1 i seguidament l’àrbitre xiulava la fi del match.

El partit següent ens enfrontam al F.Base Santanyi D.S al seu camp, serà el dissabte 7 de febrer a les 16h. Un partit molt esperat per alguns atlètics.