C.C. I. Esportiu Sant Lluis. Què ha passat aquesta jornada futbolística?

2 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

El cap de setmana futbolístic del nostre planter ha tingut resultats i emocions de tots els colors. Amb la derrota del nostre equip Regional per 0-2 davant la UE Sami, com a notícia destacada de la secció de l’esport rei, els nostres equips de la base van disputar una jornada que, després de l’aturada de la setmana anterior, a deparat els següents resultats:

JUVENIL

L’equip de Pedro Palliser va caure derrotat a la tarda de dissabte contra el Dosa CF, rival directe per les posicions davanteres, i que fa que els de Ses Canaletes encadenin la segona derrota consecutiva que els allunya definitivament de l’Atlètic Villacarlos, pràcticament ja amb un peu i mig a la Lliga Nacional Juvenil, amb només mitja Lliga disputada.

Amb la sensible baixa del porter Cristian a l’estar sancionat, va ser el seu company Víctor, jugador de camp, el que ocupa durant tot el partit la meta blavosa. Amb una actuació més que acceptable, el quadre lluisser no va trobar en cap moment la manera de ficar mà a l’equip ciutadellenc.

El partit es va decantar cap al bàndol local en només dosn minuts, els que van del 68 al 69, quan els locals van anotar per mediació de Bonet i Cortés els dos gols que fet i fet van ser definitius.

CADET

Els cadets de Felipe Gornés es van imposar, a un bon encara que alhora fràgil Atlètic Ciutadella, en una trobada on els visitants es van avançar en el minut dos amb un gol en pròpia porta del local Isma al servei d’una falta sense aparent perill. Tot i començar la trobada amb mal peu, els de Gornés van saber sobreposar-se al marcador en contra per fer un pas endavant en el seu joc i amb paciència van anar arraconar a poc a poc al seu rival al seu camp. El hat trick de Adria Fortuny va donar la victòria a un equip que va tenir 60 minuts de bon nivell però que amb el marcador a favor es va relaxar, cometent errors que van poder costar algun que un altre disgust. En els últims minuts, Josep Morente va tenir fins a tres ocasions clares per als de Ses Canaletes però les seves rematades es van anar fora per poc.

INFANTIL

No aconsegueix aconseguir la victòria que li doni al premi al treball que realitzen cada setmana. En aquesta ocasió, va ser la UD Mahón B la qual es va emportar els tres punts de Ses Canaletes després de vèncer per 1-3 a l’equip blau. Un hat trick d’Ivan Martínez per als de Juanan Coll en el segon temps va donar la victòria als visitants que van haver d’esforçar de valent per doblegar un CCE que tot i no conèixer encara la victòria en aquesta Lliga posa les coses difícils a seus rivals.

ALEVÍ F7

Tres partits i tres derrotes en categoria Aleví F7 per als nostres equips. La derrota de l’equip A a l’Estadi Mahones va ser la més dolorosa de totes, donada la importància del partit que enfrontava els de Quique a un CD Menorca A que comandava la Lliga empatat a punts amb els nostres. En un partit amb magnificència, els gols de Jaume, Nassif i Pau no van ser suficients per vèncer un quadre local que es quedi tan sols a un partit dels blaus.

Per la seva banda, l’equip B d’Albert Pons, va caure per la mínima a casa davant l’Atlètic Villacarlos B en un partit obert però que el solitari gol del groc Calderón va donar la victòria al líder de la categoria que va veure perillar aquesta condició privilegiada pel gran partit fet pels nostres. Ho van intentar en tot moment però no van aconseguir la igualada tot i comptar amb diferents situacions per aconseguir encara que no van poder batre el meta Alan.

Qui també es va quedar de buit en aquesta categoria va ser l’equip C de Cecilio, que va tornar de Ciutadella amb una derrota per 4-2 al cmapo de la UE Sami en una trobada que el nivell mostrat pels blaus no va ser acompanyat per un resultat positiu. L’equip de Ses Canaletes segueix amb una millora constant i visible per al que el segueix però de vegades les derrotes no poden amagar la bona feina d’uns nois que estan tenint un bon any en línies generals.

BENJAMÍ F8

Molt millor van ser les coses en categoria Benjamí F8 amb un ple de victòries per als nostres tres equips en un cap de setmana amb color blavós en aquesta categoria. La primera d’elles va ser l’aconseguida pel A en la seva trobada de dissabte contra un CD Menorca B que es va veure superat per l’equip de Lluís. Els tants per als nostres van ser molt repartits, Marc va aconseguir batre el porter maons en dues ocasions i els seus companys, Alvar, Martí, Rafa, Alex, Tomeu i Marius també van assaborir les mels del gol. Partit de nivell alt per a tot l’equip on destaca també les tasques defensives d’un equip que va aconseguir tancar el partit sense encaixar gol, situació poc habitual en aquestes categories.

Els seus germans del B, van vèncer diumenge al matí a Ferreries per 3-7 amb un espectaular Nico Ball que va aconseguir un hat trcik per als seus. A nivell col·lectiu, l’equip de Rafa, va ser molt superior al seu rival posant amb un contundent 0-4 amb vista a tan sols 33 minuts. Amb aquesta clara avantatge i el bon fer a l’hora d’arribar a la meta rival, els blaus van demostrar que absorbeixen tot i cada un dels conceptes que treballen durant la setmana.

Qui també va conèixer el gust de la victòria va ser l’equip C de Toyo Sastre en la seva visita a Els Pins on van vèncer per un clar 0-3 (Claudi en dues ocasions i Asier) resultat que va fer que els blaus avancin els albinegros a la classificació general. Els tres punts van ser justos i merescuts per al conjunt de Ses Canaletes que amb aquesta victòria talla una ratxa de quatre derrotes consecutives i els torna al camí del triomf.

PREBENJAMÍ F6

Derbi de Ses Canaletes però jugat al Poliesportiu de Maó en la categoria prebenjamí F6 on els equips B i C van disputar una trobada alguna cosa “amistós”. Amb cares conegudes al davant i amb els equips barrejats perquè d’aquesta manera ningú perdés o guanyés, els nois van demostrar els seus avanços futbolístics en una trobada marcat en vermell en el seu calendari. L’equip A per la seva banda, va disputar abans del derbi seva trobada del cap de setmana davant el CD Menorca A a l’espera de poder presenciar el derbi dels seus “germans bessons”.

FUTBOL 5

També vivia un derbi interesant el Poli de Ses Canaletes però aquesta vegada en categoria F5 on els dos equips del CCE Sant Lluís es “s’enfrontaven” a primera hora del matí de dissabte entre ells i que igual que en el derbi de F6 l’important era mostrar les seves millores en el recent iniciat món del futbol. No hi va haver ni vencerdores ni vençuts, simplement dos grups d’amics darrere, mai millor dit, d’una pilota.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com