EL FÍSICS CIUTADELLA, MILLOR CLUB DE KARATE DE LES ILLES BALEARS EN AQUEST PROMETEDOR 2015

11 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Un èxit i gros de l’expedició del gimnàs FÍSICS CIUTADELLA a les Fases Finals de Balears escolars celebrades al poliesportiu de Maó el passat cap de setmana. El club ciutadellenc va acabar flamant primer al medaller autonòmic amb quatre ors, dues plates i tres bronzes. Els primers llocs aconseguits per Laia Taltavull en la categoria kúmite Juvenil femení -50kg; Julen Triay en kúmite Juvenil masculí -45kg; Mariona Taltavull en Kúmite infantil femení – 43kg i Judith Álvarez en Kúmite infantil femení -34 kg van deixar palès el gran moment del FÍSICS en l’esport de formació.
Les dues plates varen venir de mans de Rafel González en kúmite juvenil masculí -55kg i de Judith Álvarez, qui va fer doblet en aquesta ocasió en Kata infantil femení. I els tres bronzes varen recaure en Judith García en Kúmite Juvenil femení +43kg; Victor Marqués en kumite juvenil masculí -45kg i Mar i Cel Ribot en Kúmite infantil +40kg. La resta de karatekes del club ho van fer igual de bé que els medallistes però no van poder pujar al podi: Marta Bosch, Carlos Pons i Neus Marquet.
Tot un èxit del club ciutadellenc que amb els resultats aconseguit demostra el seu bon estat de forma i la feina ben feta amb l’esport de base. Els tècnics del FÍSICS, Pere Calafat i Jesús Triay (Shuto), varen rebre la felicitació dels representants del Consell Insular, Juanjo Pons, Miguel A. Milla i Josep Juaneda, pels resultats aconseguits, fruit de la labor duita a terme durant tants d’anys.

FOTOS: JOAN BARCELÓ

.

.

.

.

.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: fiestadeportiva.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com