l’ÀLBUM DE CROMOS de totes les plantilles del CD MANACOR a la venda

20 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Eventos, Fútbol
.

.

l’ÀLBUM DE CROMOS de totes les plantilles del CD MANACOR a la venda… A partir del divendres 27 de Marzo!!!!!! Reserva el teu exemplar!!!!

Ens arriba l’agradable notícia des de la revista «MANACOR COMARCAL» que a partir del divendres 27 de març ja es trobarà a la venda l’Àlbum de cromos del CD MANACOR, on hi podràn veure a tots els equips i, també a partir de l’edició de la setmana que ve de «Manacor Comarcal» començaran a sortir els cromos de tots els jugadors del club, tecnics, delegats… quasi 500 cromos!!

A les oficines del club hi haurà l’Àlbum a la venda, al preu de 4 euros, així com a les llibreries de Manacor: Ses Rambles, Xaloc, Leo, Bakunin, estanc d’Es Tren, i a la llibreria Alcover de Porto Cristo; i, aixi com també en el cas de fer la reserva, a qualsevol punt de venda de «Manacor Comarcal» de Manacor i comarca.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com