Joan Candel i Miquel J. Alemany finalitzen la Ultra i la Trail Mallorca en el TOP-100

21 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
Joan Candel i Miquel J. Alemany només

Joan Candel i Miquel J. Alemany només

El rostre de Joan Candel i Miquel J. Alemany només finalitzar la Ultra i la Trail Mallorca respectivament reflectia sense cap mena de dubte la satisfacció per assolir un dels reptes més importants de la present temporada.

La parella del Club Ciclista Lloret de Vistalegre ho va aconseguir a més en una meritòria posició, en el TOP-100 de la competició. Candel va signar un registre de 17:05:34, a la posició 94, a la Ultra Trail Mallorca (distància de 112K) i Alemany de 8:50:58, a la posició 82, a la Ultra Mallorca (distància de 67K).

Candel, experimentat a la llarga distància, va creuar el primer punt cronometat a la posició 146. El campanater va inciar una progresiva, constant i imparable remuntada. Entre Sóller i Pollença va avançar a una vintena de rivals per consolidar-se definitivament en el TOP-100.

Per la seva banda, Joan M. Alemany va lluitar per seguir el ritme dels millors en els primers quilòmetres de la Trail Mallorca. L’atleta de muntanya, que ha superat una lesió recentment, va pagar l’esforç entre Sóller i Cúber, encara que sempre dintre dels 100 primers classificats.

.

.

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com