DEMÀ, INAUGURACIÓ A SON MALFERIT

22 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Noticias FFIB
.

.

L’acte de inauguració de la nova seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears començarà a les 12:00, amb la descoberta, per part d’Ángel María Villar i Miquel Bestard, d’una placa commemorativa. Tot seguit hi haurà un acte institucional.

Hi està prevista l’assistència del president Bauzà, el batle de Palma, Mateu Isern, i una àmplia representació de les institucions illenques, tan polítiques com socials.

La nova Casa del Futbol, en el km. 2 de la carretera de Manacor, permetrà a la FFIB unificar en un sol edifici els estaments federatius, comitès i comissions, a més d’ubicar la recentment creada Fundació del Futbol. Com va dir el president Miquel Bestard, el nou edifici serà, a més de seu federativa, la casa de tots els futbolistes de les illes.

PROPIETAT DE LA FFIB
Al setembre de 2013, la propietat de les instal·lacions de Son Malferit varen passar de mans de l’Ajuntament de Palma a la FFIB. El batle de Palma, Mateu Isern, va declarar llavors que estava convençut que amb aquest traspàs tots sortien guanyant: la ciutat, la Federació i, sobretot, el Futbol Base de Palma i de les Illes Balears. La FFIB, amb el suport de la Federació Espanyola, es va comprometre al seu manteniment i a la seva reforma.
Les obres de remodelació varen començar a l’agost de 2014 i comprenen tot l’antic edifici, que ha quedat  convertit en una instal·lació funcional de 855 metres quadrats, entre la planta baixa (440) i el primer pis (415).
En la construcció s’han utilitzat materials nobles com el marbre, la fusta i el ferro, al costat d’altres d’última generació, com resines resistents. Les façanes anterior i posterior, amb grans vidrieres, tenen un acabat modern, d’acord amb la zona on està ubicat.
El projecte és de l’arquitecte Antoni Marquès, i els coordinadors de les obres han estat Ignacio Martínez i Ana Bonet.

DCIM101GOPRO

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com