Sporting Sant Marçal. Nova derrota dels amateurs.

22 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
Sporting

Sporting

La visita dels amateurs de Primera Regional, al líder de la classificació, va acabar amb una nova derrota del nostre equip, ara duen tres partits consecutius sense guanyar.

L’equip del Xilvar, va guanyar dins Selva per 3-1, la primera part va acabar amb el resultat d’1-0, gol que es va marcar dins el primer quart d’hora.

Amb aquest resultat l’Sporting perd una plaça i ocupa la desena posició.

L’Sporting va alinear; Cerda, Cifre, Lozano, Russo, Sancho Ventura, Sintes, Balaguer ( Labandera m.64), Oviedo, Rodriguez i Serra.

Alineació del Xilvar; Mayol, Martorell, Mir, Blanco, Siquier, Coll, Said, Comas, Morro (Blanco m.89)(Campins m.89), F. Sastre i Abellaneda (A. Sastre m.84).

Gols; 1-0 Coll minut 15, 2-0 Abellaneda minut 52, 3-0 Sastre de penal minut 89, 3-1 Rodriguez minut 89.

Resultats i classificació Primera Regional.