18 METALLS TOTALS, AMB UN 8 DE 10 EN ELS ORS, GRAN RESULTAT DEL FÍSICS A LA LLIGA ESCOLAR DE KÀRATE

23 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
FÍSICS LLIGA ESCOLAR

FÍSICS LLIGA ESCOLAR

Millor no podien anar les coses al FÍSICS CIUTADELLA en la gran final de la Lliga Escolar de Menorca celebrada els passats dies al Poliesportiu Municipal de Maó. La família del club que dirigeix tècnicament Jesus Triay ‘Shuto’ es va endur un total de 18 medalles en les 10 categories presents, amb un total de 8 de 10 ors.
Uns èxits que es repeteixen any darrere any i que evidencien la gran feina de pedrera i amb la joventut que es fa des del FÍSICS, prioritzant la persona i l’esportista.
Aquí teniu el llistat de medallistes del club:
OR: Alfonso Domínguez (Iniciació)-Queralt Capó (Aleví)-Pere Gelabert (Aleví)-Judith Álvarez (Infantil)-Rafel González (Infantil)-Laia Taltavull (Juvenil)-Cristina Pons (Cadet)-Manel Bosch (Cadet).
PLATA: Noemí Hidalgo (Aleví)-Mar i Cel Ribot (Infantil)-Judith García (Juvenil)- Víctor Marquès (Juvenil)-Francesc Sanz (Cadet).
BRONZE: Dalila El-Ahmar (Iniciació)-Lucas Tobajas (Iniciació)-Julen Triay (Infantil)-Carlos Pons (Juvenil)-Toni Ribot (Cadet).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com