Basquet. Marta Tudurí a la Selecció de Menorca per els IGA

26 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Marta Tuduri

Marta Tuduri

El CCE Sant Lluís estarà representat a la Seleccio femenina de Menorca als IGA que es disputaran a l’illa de Jersey. Marta Tudurí Martí, jugadora de l’equip júnior femení del CCE Sant Lluís ha estat seleccionada entre les deu jugadores que dirigirà Migue Fernández.

A més de na Marta, la Selecció menorquina estarà composada per Laia Melià y Dulce Domínguez (Grup Barna), Pilar Comella (Girona), Marta Tudurí (Sant Lluís), Marta Taltavull (AEC Collblanc), Serena Mirat (CP Roser), Emily Kelly y Lorena Orfila (Jovent), Ester Sintes (CB Seca) y Sara Soler (CTEIB), totes elles dirigides per Migue Fernández.

Marta Tuduri

Marta Tuduri

Na Marta Tudurí, nascuda el 19/11/1997, acaba aquesta temporada la seva etapa júnior, després de passar per totes les categories del nostre club. En el seu segon any de cadet va ser seleccionada per la Selecció Balear per diputar el campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es va disputar a Saragossa el Gener del 2013. Amb el CCE Sant Lluís ha participat en varies fases de Campionats balears de clubs, com a la temporada 2008/2009 en categoría Mini o la temporada 2012/2013 en categoria cadet. També va formar part de l’equip que estrenà la Lliga balear Júnior femení, el CCE Sant Lluís-Aquitania, realitzant una gran lliga. Ara li arriba el premi dels IGA, un premi a tots aquets anys de feina.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com