MALA SORT PELS KARATEQUES DEL FÍSICS AMB LA SELECCIÓ BALEAR AL CAMPIONAT D’ESPANYA 2015

27 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Sense sort per part de l’expedició menorquina de kàrate, formada per quatre karateques del FÍSICS CIUTADELLA, en el Campionat d’Espanya. Ahir les tres lluitadores (Mariona Taltavull en kumite infantil +40kg, Judith Álvarez en kumite infantil -35kg i Laia Taltavull en kumite juvenil -43kg), van caure en una exigent primera ronda, fent una feina molt digne per la selecció balear i lluitant fins al darrer segon davant rivals de gran nivell. Per la seva part, Julen Triay (kumite juvenil -40kg), el dissabte, guanyava el primer combat amb molta superioridad 6-0 i al segon perdia per la mínima 1-0, després de rebre un fort impacte a l’ingle. Mermades les condicions físiques, no va poder remontar.
Destacar que tot i no haver duit cap metall cap a Menorca el grup dirigit per Dani Pérez i Cris Ferrer està molt satisfet de la feina realitzada ja que que els quatre van mostrar el seu bon nivell en un Nacional que deixava clar que Espanya en kàrate és una gran potencia mundial i que a n’aquest campionat s’hi han pogut veure a grans esportistes que ens representaran en un futur en els campionats d’Europa i del Món.
Per la seva part, destacable també la presència de l’àrbitre nacional del FÍSICS, Jesús Triay ‘Shuto’, amb una feina correcte.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com