Res en joc per els lluissers

27 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol
.

.

El quadre regional patir avui la derrota més voluminosa de la temporada a Sant Bartomeu davant un CE Ferreries de Pere Vadell que jugba molt més que l’equip de Moyano. Amb un gol als 25 segons de partit, els locals van encarrilar el partit molt aviat a favor encara que no va ser fins a la segona part quan van sentenciar el partit.

Amb la sacada inicial, els visitants van triar una mala sortida de pilota que recupero el quadre local en zona de creació lluissera, en una ràpida paret i internada per banda d’Helenio arribar el centre a l’interior de l’àrea de Cristian on en una mala decisió de Pacheco el balon quedo mort als peus de Febrer que va superar entra les cames al porter local. Era l’1-0 però quedava partit. IMG_0903_2_2

A partir d’aquest moment van desaparèixer dos atacs del partit, sent les accions defensives protagonistes de tota la resta de primera part. Un parell de situacions individuals per banda del golejador Febrer i un parell d’intents d’arrancada d’Urbina van poder arribar a àrea lluissera però el treball en defensa dels de Moyano impedia que els locals marxessin en el marcador.

A balon parat era on portava més perill el CCE que buscava la força física i envergadura de les seves centrals per intentar superar Josep que poca feina va tenir en els primers 45 minuts. Un xut d’Elliot al 45 va ser l’única acció de perill, a part del gol inicial, dels blaugranes.

El segon acte va començar amb un CCE mica més fresc en atac però que trobava una seguretat defensiva a la defensa local per desbaratar qualsevol opció de tret dels de Moyano. La primera jugada de perill dels de Vadell arribo al minut 7 quan després d’una internada per banda dreta d’Urbina acabo al fons de la xarxa, sent invalidada per fora de joc per l’assistent de Javier Moreno.

Joshua per part visitant era el mes entonat en posicones d’atac encara que el seu treball durant tot el partit no aconsegueixo recompensa. Els locals no ho veien clar i donaven símptomes de debilitat amb les contres lluisseras però coses del destí, quan millor estava el CCE va arribar el 2-0. Arrencada per banda esquerra d’Urbina que creuo en diagonal tota l’area lluisera per des del costat dret llançar un centre al segon pal on va aparèixer de nou Febrer per superar Cristian.

Amb terra de per mig, el tècnic lluisser decidir donar entrada a Sola per renovar el sistema i poder almenys ficar-se al partit. El poderio físic d’Orfila que ocupa zona d’atac al costat de Joshua inquietava la defensa local.

IMG_0935_2Quan el electrònic assenyalava el minut 81, una nova internada d’Urbina per banda dreta va acabar en penal assenyalat pel col·legiat. El mateix Urbina era l’encarregat d’executar i posar el definitiu 3-0 al marcador de Sant Bartomeu.

FITXA TÈCNICA

CE FERRERIES: Josep, Timu, Carmona (Marques 83 ‘), Pulido, Meliton, Ferra, David Segui, Elliot (Pasantes 74′), Urbina (Coll 86 ‘), Helenio i Febrer (Miquel 87′).

CCE SANT LLUIS: Cristian, Pacheco (Txemi 81 ‘), Isaias (Sola 64′), Álvaro, Orfila, Migue, Loren (Romero 81 ‘), Manu, Joshua, Zou (Carlos 74′) i Stan.

GOLS: 1-0 Min. 1 Febrer, 2-0 Min. 63 Febrer, 3-0 Min. 81 Urbina (P)

ÀRBITRE: Javier Moreno Garcia, auxiliat a les bandes per Luis Grande i Dani Mercadal.