Bea Vázquez és la primera renovació de l’ Avarca de Menorca per a la temporada 15/16.

30 abril 2015 | Por Redacción | Categoria: Volley
Bea Vázquez

Bea Vázquez

La jugadora natural d’Arriondas (Astúries) ha arribat a un ràpid acord amb el club per complir la seva segona temporada a la nostra entitat.
Vázquez de 29 anys i 1’79 cm d’alçada juga d’oposada i ha fet una mitjana de 8,2 punts per partit per a un total de 230 punts. Tot això amb una efectivitat del 29’7%.
L’oposada a més, a demostrat tot el seu caràcter competitiu a la pista i la seva implicació total amb l’equip i el projecte del club.

Bep Llorens: «Bea ens aporta moltes coses a l’equip, unes es reflecteixen en les estadístiques però d’altres no, però són igual d’importants»
«Em va agradar el seu convenciment a l’hora de renovar, nosaltres també teniem aquest convenciment. Amb ella l’equip garanteix caràcter i implicació»

Bea Vázquez: «L’any passat vaig decidir sortir de casa tres anys després i per a mi va ser una gran temporada. Estic en un club seriós, complidor, a nivell personal comoda amb tots»
«Bep Llorens i un anterior entrenador Castro, són els millors entrenadors que he tingut, per això vull continuar treballant amb ell. Em va aportar moltes coses i em va donar confiança»
«Espero seguir formant part d’un equip competitiu i lluitador. Treure’ns l’espina de la Copa i lluitar per estar a dalt en la classificació»

Amb la renovació de Bea i el fitxatge de Helena Bravo són dues les jugadores confirmades per a la propera temporada

Des del Club Voleibol Ciutadella volem donar-li la benvinguda una temporada més.
Bienvenida Bea!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com