Diada 100% CCE!!

4 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Celebraciones, Eventos, Otros Deportes
.

.

S’acosten els últims dies de la temporada 2014-2015 i per a això com és habitual en els últims anys anem a celebrar un nou dia en família. i que millor lloc que el Restaurant Las Dunas de Sant Tomàs per passar un dia amb tota la família del CCE.

El proper diumenge 31 de maig celebram la Diada, 100% CCE, un dia en què podràs gaudir de les magnifiques instal·lacions de què disposa el nostre patrocinador Set Hotels per passar una divertida jornada amb els teus companys d’equip, entrenadors i tots els que formem el CCE Sant Lluís.

Un lloc paradisíac prop de la platja de Sant Tomàs on amb l’arribada del bon temps podrem estar tots junts i repassar les anècdotes d’una temporada que està en la seva recta final.

Per a això, es posen a la venda els tiquets a les oficines del CCE Sant Lluís, al primer pis del Restaurant La Bolla amb places limitades. Per als que comprin abans del dimarts 26 de maig el preu per a majors de 12 anys serà de 11 € i de 9 € per als menors de 12 anys. Si et decideixes a ultima hora recorda que el preu és diferent, 15 € per a majors de 12 anys i 11 € per a menors de 12 anys.

En els propers dies, us anunciarem que farem per acabar tots junts aquesta temporada, però de moment .. LA DIADA ÉS PER A TU !!

Recorda, PLACES LIMITADES! No t’ho pots perdre!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com