El partit dels fillets!!

4 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Darrer partit com a local de l’equip regional de Jose Angel Moyano en aquesta temporada 2014-2015 i ho farà celebrant l’encontre com un final d’any compartit. És per això, que en ocasió d’aquest últim partit de la Lliga, els pupils del tècnic basc volen celebrar amb el seu futbol base aquesta bona temporada que es tanca a Ses Canaletes aquest proper dissabte a les 17.00 h. davant el Norteño CF d’una manera especial. Dedicant el seu partit als nens / es del seu futbol base amb especial esment als més petits del nostre Club. Durant el descans del partit l’equip d’Iniciació (2010) i el Futbol 5 de 1r. Any (2009) gaudiran per primera vegada de la gespa de Ses Canaletes amb la disputa d’un minipartit entre ells per decilicia dels propis jugadors i dels pares / mares i familiars que podran assistir al partit de manera gratuïta així com el públic en general que també podrá disfrutar d’aquest l’ultim partit sense pagar.

Una manera divertida, diferent de seguir fent Club. Sota el lema, #SomBlaus, es convida a tot el nostre Futbol Base a aquest últim partit de la temporada.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com