Toni M. Vanrell i Joan Candel pugen al podi del Campionat de Muntanya de les Illes Balears

4 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
Toni M. Vanrell i Joan Candel

Toni M. Vanrell i Joan Candel, Foto: Caty Pons.

Toni M. Vanrell i Joan Candel, Joan Candel i Toni M. Vanrell. Sense dubte, dos atletes que representen a la perfecció uns dels valors més destacats del Club Ciclista Lloret de Vistalegre: la passió per la seva disciplina esportiva, la muntanya. Finishers de la Ultra Trail Serra de Tramuntana, Gran Trail Aneto-Posets, Ultra Trail Serra de Tramuntana… Candel i Vanrell varen aconseguir finalment una merescuda recompensa en forma de resultats amb la tercera posició en categoria parella al Campionat de Muntanya de les Illes Balears disputat ahir diumenge a Sóller.

Els atletes de Campanet i Lloret de Vistalegre varen creuar la línia d’arribada amb un registre de 2:28:03 en un sempre exigent recorregut marcat pel Puig de l’Ofre i en aquesta ocasió les elevades temperatures. El patiment a la cita autonòmica va ser màxim. Joan Candel, castigat muscularment per la Ultra Trail, i Toni M. Vanrell, recuperat recentment d’una malaltia, varen defensar la tercera posició al límit fins els darrers quilòmetres davant l’empenta de les parelles rivals. Finalment, el somni del podi va fer-se realitat.

Foto: Caty Pons.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com