Homenaje a la SD.FORMENTERA, por proclamarse campeon de la IIIª dIVISIÓN.

20 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Homenaje a la SD.Formentera

Homenaje a la SD.Formentera

@Noudiari/Aquesta tarda la directiva, cos tècnics i els jugadors de la Societat Deportiva Formentera ha visitat el Consell de formentera, on ha estat rebut pel president, Jaume Ferrer, acompanyat de membres del seu govern i dels representants polítics del Partit Popular, Juan Manuel Costa i del GUIF, Cristina Costa.

Jaume Ferrer ha felicitat en nom de tot el poble de Formentera als campions, i ha destacat que el seu triomf és un estímul per als més joves, “ja que voldran ser com vosaltres i els heu ensenyat que la feina ben feta té recompensa”, i també un estímul per a tota l’illa, “ja que sou en exemple que Formentera està preparada per competir amb les altres illes”.

Jaume Ferrer ha lliurat una placa commemorativa amb la data de l’homenatge i la inscripció “en reconeixement pel gran mèrit de proclamar-se campió de la tercera divisió de futbol”, que ha recollit Felip Portas, president de la Societat Esportiva Formentera.

Felip Portas ha agraït “el suport rebut del Consell de Formentera “ i ha
ecordat que “quan jo era petit sempre es parlava de l’any en què Formentera havia jugat un any a tercera, i es parlava com una cosa molt gran. Ara vivim un somni perquè ens hem proclamat campions de tercera divisió”.

Portas ha agrait el campionat als jugadors i tècnics, a la directiva “que de manera altruïsta posa moltes hores de feina molt valiosa”, als patrocinadors i a l’afició “perquè ha omplert sempre el camp quan juguem aquí i ha acompanyant l’equip ens els desplaçaments”.

La sala de plens crida “campions!”

En una sala de plens del Consell de Formentera plena amb moltes ganes d’aplaudir tots els parlaments i de corejar el nom del club, el tècnic Luis Elcacho ha dirigit unes paraules “d’agraïment per l’hospitalitat del club i de l’illa, que ens fan sentir com si fóssim d’aquí de sempre”. Elcacho ha agraït l’esforç als seus jugadors, la directiva, als aficionats, les institucions i ha explicat que “quan jugues per aquest club sents que tens darrera el suport de tota l’illa”.

Els parlaments s’han tancat amb la intervenció del capità Winde, una de les grans figures d’aquest equip, al qual va arribar quan el Formentera disputava la lliga de Regional. Winde ha lliurat al president Jaume Ferrer una samarreta de l’equip amb la signatura de tots els jugadors del plante

Nou Diari/Ibiza

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com